Thursday, January 16, 2020

Giveaway Bersama Nieyl

Hi korang...

Jom la hilangkan stress dengan join giveaway rakan blogger kita Nieyl  ni ha..kalau nak join boleh tekan banner ye..syarat- syarat pun mudah je...jom sama- sama support...




Syarat-syarat


  1. Like Page  SEINDAHCERITA  dan like post okay
  2. Follow Blog Nieyl okay
  3. Add Friend Facebook  NIEYL , Follow Instagram NIEYL
  4. Jangan lupa Subscribe YouTube NIEYL
  5. Buat satu entry bertajuk "Giveway bersama nieyl"
  6. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
  8. Pemenang akan ditentukan melalui Random Picker wheel okay

11 comments:

  1. semoga ada rezeki kak SA...ameeennn

    ReplyDelete
  2. hai! Nisha bw ke sini ^^ selamat berkenalan
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/giveaway-bersama-nieyl.html

    ReplyDelete
  3. Giveaway bersama nieyl dah tamat..
    terima kasih sebab sudi luangkan masa join...
    Senarai Peserta dah keluar, boleh semak ya.. :)
    Good Luck..semoga ada rezeki..Amin.....

    ReplyDelete
  4. Jom giveaway di bawah,kita support blogger malaysia!


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah