Thursday, January 23, 2020

Dinner Project Macarthur Di Outback Steakhouse NuSentral

Hi korang...

Okey hari ni SA busy lagi tapi sempat la publishkan entry ni, kalau boleh tak nak tinggalkan blog ni sunyi sepi kan...lupakan hal semalam..malas nak stress, lepas ni kena lebihkan lagi exercise dan jaga pemakanan walaupun platelet tinggi tu bukan masalah pemakanan...hidup perlu diteruskan dan berdoa la agar platelet turun semula masa next check up akan datang...

So hari ni SA nak habiskan kisah last week, lepas je dinner farewell Kay tu SA terus ke Outback Steakhouse NuSentral sebab SA organizer untuk dinner project ni..so dari last week SA busy sebenarnya..kesana kemari untuk perhatikan semuanya perfect. Alhamdulillah event ni berjalan lancar tanpa ada sebarang masalah. Setakat makanan sedikit lewat lepas dah preorder awal tu bukan salah SA..haha....

Jom tengok gambar


Ini kali ke 2 SA makan kat sini...sebelum ni pernah makan dengan kawan opis kat sini..


Area ni semua SA dah reserved dah untuk Dinner ni...semua untuk 20 pax


Antara menu yang sempat SA snap pic


Sedapnya ribs...SA x makan pun sebab masa ni jaga pemakanan sebab Rabu nak check up kan


Ni menu SA..haha...


Semua yang terlibat









Malas la nak letak caption...

Lepas pastikan semua ok..dah makan...SA pun dah habiskan makanan SA...dalam pukul 9.00pm SA mintak diri..so gambar2 lain tu memang takde SA la..SA balik dah sebab rumah jauh kan...satu hal nak balik Sungai Buloh dengan ambil grab nanti dari MRT Sungai Buloh. Kalau lagi lambat lagi mahal tambang. Dinner ni sempena complete project Macarthur. Tahniah buat semua...

Settle dah tentang dinner farewell dan sebenarnya tengahari ni SA ada Lunch Treat lagi untuk mereka yang tamatkan perkhidmatan hujung bulan ni..SA will busy kejap lagi. Nak assist apa yang patut...kalau sempat petang kang kita jumpa lagi kat entry lain...

8 comments:

  1. Alhamdulillah. Berjalan lancar majlis yang SA susun.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...majlis berjalan dgn lancar..sedap tgk steak dia tuhhh

    ReplyDelete
  3. Sama Sis SA, sibuk kadang sampai nak BW pun dan balas komen pun tak sempat tapi menyempatkan juga nak update blog sebab taknak blog kosong tanpa cerita...

    ReplyDelete
  4. rindu plak kat nu sentral. dulu-dulu ada kursus kerja kat KL atau selangor, boleh la singgah nu sentral. sekarang dah takda dah T_T

    ReplyDelete
  5. sedapnya menu lagi-lagi ribs tu kak oi

    ReplyDelete
  6. Wah best buat farewell dengan kawan kawan office ye kak. Menu pun nampak sedap kak

    ReplyDelete
  7. bila da berpisah dengan kawan2 ni memang time kenangan tula yang diingat =)

    ReplyDelete
  8. aduuuu nampak sedap ribs dia tu kak!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah