Tuesday, January 21, 2020

Farewell Lagi...

Hi korang...

Kat opis SA bulan ni banyak betul farewell..kali ni farewell untuk mereka yang ambil VSS lagi...eh..kisah dinner farewell ari tu pun tak up lagi kan...allah SA sibuk sangat la...ini pun mana yanga da je ni..dari pagi tadi takde entry baru kan...kali ni sambutan utuk 3-4 department..meriah jugak sebab ramai kan...

Eh jom la tengok gambar mana yang sempat SA snap tadi.....kejap lagi SA ada kerja lain nak buat...


Mee kari dan yang penting ada kerang...sedap...


Kuah mee kari pun tip top


Order Ayam masak lemak cili api


Kita zoom skit


Kailan ikan masin


Ayam masak bali


Lemang periuk kera


Rojak buah


Brownies


Kek Batik


MC of the day


Mereka yang diraikan


En Ringgo pun..


Saje je selfie ngan adik2 ..sekali lupa tutup bokeh..haaha...lantak disitu


Lepas sorang- sorang kena buat ucapan..


Sebak plak memasing..



Mee kari SA...layannn...

Memang rosak la SA nyer IF bulan ni...bulan ni memang banyak cheating..aduyaiii...bila nak start work out ni...esok dah la SA cuti ada check up..confirm blood test akan kantoi...korang tau kan SA ada masalah platelet..haih..harap- harap semua ok esok...so esok SA akan bersiaran dari Seremban rasanya...ikutkan kerja banyak ni...rasa macam serba salah plak esok terpaksa cuti...tapi tak leh elak kan..tak leh nak buat apa...kalau habis awal esok sempat kot SA masuk office...kalau tak sempat memang tak boleh buat apa la...

12 comments:

  1. ya Allah banyaknya makanan, tertelan terus ayaq liur. hahahahha

    ReplyDelete
  2. telan liur nengok mee kari SA tuh, kerang dia besar lak... lepas tu siap ada ayam besar dalam mee kari lagi...

    menu lain pun layan betul lah...

    ReplyDelete
  3. Amboi... Sedap-sedap nya hidangan-hidangan tuh... Memang mengundang ke'terliur'an ni... Hahaha... Acah bahasa apa yang LeYa cuba gunakan ni.. Kihkihkih.. Apa-apa pun semoga Kak SA sihat untuk check-up esok

    ReplyDelete
  4. Amboiii sedap sedap menu. Ni kalau dak mimi ada makan semua mahu kantoi teramat bsp.. Hahaha

    ReplyDelete
  5. blh dah lama kerja..tiba2 nak berhnti..mmg sedih sgt..huhu

    ReplyDelete
  6. meriahnya semua makanan! paling menarik perhatian, kek batik!

    ReplyDelete
  7. uishhh periuk kera... lama tak makan

    ReplyDelete
  8. masuk tahun baru ramai pula resign ye.. kak, apesal makan x ajak ni.. sedap naus ema nya tu

    ReplyDelete
  9. banyaknyaa majlis farewell.. huurm..
    tapi bab makanan tetap terbaik. oohooo bronis n kek batik tu =D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah