Tuesday, August 27, 2013

Berchicken Chop &Lamb Chop di Iceroom Taipan Senawang


Ni citer sehari sebelum aku abih cuti raya...ingat mls nk update...
Tp mcm x bedt plak...dh pi tp x update kan..   pergi berlima...which is aku..dania, acu dan mak abah...


Dania pose with her chicken chop


Out of exexpected but Dania no complain at all


Mine's, abah's & acu's...kureng skit la...

My mum x mkn...just enjoy her snow Ice..


So far ok la...actually saje nk bawak diorg merasa...
So xde la org duk perlekehkan....setakat nk enjoy mkn ice cream ok kot....
Nak lepak2 and guna wifi pun ok. ..hang out or gathering....
If nk mkn aku rasa ada tempat yg ok....kat sini aku suka assam laksa dia ..
X de la meletop but not bad.. still boleh layan....
Orang2 seremban if nk layan eskrem mahal...boleh la terjah Iceroom Taipan ni...
If korang yg luar dr Seremban if tersesat ke Senawang...boleh jugak cuba....
Total damage on that day RM88....still ok for me ...

8 comments:

  1. hah.. lama lak rasanya tak makan chicken chop ni...

    ReplyDelete
  2. dinner yer SA?? hurmm actually iceroom mmg not so bad kann.. harga pn worth it sangat2

    ReplyDelete
  3. Omak ai! Besau nye pinggan...dah macam makan dalam dulang, hehe
    Sesekali makan lain dari yg lain bersama keluarga, apa salahnya...best!

    ReplyDelete
  4. Kalau iceroom memang ice la okey... kalau senawang saya suka makan sate tulang jeee

    ReplyDelete
  5. sekali skala layan eskrim mahei memang ok sesgt kan sis.....
    oooo sedap ek assam laksa dia...
    tetiba terkecur lak hurmmmmm

    ReplyDelete
  6. ada 1 stall jual chicken chop rm5 je sepinggan dekat pasak kota tinggi.. sedap jugak.. lamb chop rm12. belom rasa lagi.. tp kuah sikit

    ReplyDelete
  7. kalau part makan akak memang best, tak berkira...he he he...

    ReplyDelete
  8. pg ice room kt damansara just layan ice-room jer.
    yg lain2 tak pernah try lagi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah