Monday, August 19, 2013

Aidilfitri 2013 -Raya Pertama


Baru sibuk nak update gambar raya...ini dr hp je ni...dr kamera aku x bwk plak adapter...
Tinggal kat Seremban....
Well raya tahun ni xde la happening mana...lebih untuk anak2 je....
Tema raya pertama aku ngan Dania purple....segalanya purple kecuali kasut. ..x semya sama ngan kami but speechless bila dpt tau family my ex pun purple kaler raya pertama...kebetulan aje kot.


My lovely Dania....tinggi menggalah...


Siap dgn wrislet dark purple


Adik aku si kudut ngan Aressa....x byk gambar dlm hp....si kembar ni susah nk ambik gambar...


Ni kat kg abah aku....terjah sini lepas sembahyang raya


Dania dgn maklong dia...Nabila 11 thn....korang tgok betapa anak buah lg tinggi dari mak sedara...


Sikudut lg depan banner family sebelah Abah...


Buah hati aku sampai bila2....cantik x parent i???


Lepas je ke sini kami satu family terus ke Muar...hantar lemang kat adik lelaki aku yang x dapat balik beraya tahun ni...apa ada hal....kitorang ok je pi sana....
Hasilnya raya ke 2 mak demam kuat...so..lepak je kat kg....melayan tetamu datang sambil aku plak jadi chef sepanjang hari....
Raya ke 3 baru pi jalan ke Serting...itupun mak aku x ok lg.....
Kira x happening sgt la raya aku....paling tension bila asyik dpt soalan2 cepu emas...
Xde soklan lain kot dorang ni....bosan....


25 comments:

  1. sedondon ngan family aku beb. hahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Boleh la nok...xde meriah sgt pun...

      Delete
  3. Sedondon depa... Kalau mak tak sihat memang raya dan2 tu jadi tak meriah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...mmg xde mood masing2 nk beraya...

      Delete
  4. Amboi Dania, tinggi dari mak cik dia. Suka tgk senyum dania, ayu gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks syida. ..dia baca blog ni...sure dia kembang semangkuk...huhu

      Delete
  5. Samalah kaler baju raya kita..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun ni I noticed ramai pilih purple...

      Delete
  6. soalan cepu emas tu yang x menahan ye tak? apa pun, gambar diva tetap disorokkan... :P... tapi kita dah tengok...nama pun asst diva kannn?

    *anak buah diva memang pandai pose...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la...tiap2 tahun soalan same. ..bosan...

      Delete
  7. cantik baju dania along...dah nampak keanak daraannye hah heheeheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg ramai ckp mcm tu...risau dia piyed awal...

      Delete
  8. wahhh...bestnya kampung...meriah jer tgk..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. X berapa meriah shaila..ramai x balik

      Delete
  9. wah, siap ada banner raya lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorg nk buat gathering tp x jd....guna je asal ada

      Delete
  10. Pandai anak awak posing :)

    ReplyDelete
  11. lor, mana gambo ko noks??

    tinggi betul anak dara ko ni nok...boleh jadik model..heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nok...x leh tepek la kat sini...cik abam x suker...aku kan diva nok..haha...cer tgok kat fb badge tu...itu la ghupe aku time raya...

      Delete
  12. Cantik mak abah tu sedondon kunin hehe....
    Siap berbanner lagi.... mana gambar sicamera woman hehe

    ReplyDelete
  13. wahh meriahnye.. ada banner.. jrg jumpa mcm ni tau..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah