Friday, August 2, 2013

Otak Letak Kat Lutut

Aku ni...x habis2 dgn masalah housemate...macam mana aku x stress bila bil api ngan bil air naik mendadak....ari tu dah ok dah.. maintain je....baru2 ni tgok bil...ya allah.. dari RM20++ naik ke RM35++...x ke gila... sewa memang la sekali ngan utility. ..tp agak2 la...x kan nak main hentam je...tgok tv sampai tgh mlm. .masuk tido x off plug...terbiar sampai pg...then plug jug kettle pun x off...kipas masing2 mmg la 24 hr kan...mcm mana bil api x mencanak naik..  pas tu basuh baju hari2...yg heran tu baju2 bopren dia pun dia tolong basuh...apa ingat bopren ko ada share kat umah tu ke...tiap2 hari basuh sarung bantal...basuh cadar lain2 kaler....kalau mcm ni...tokey balak pun bankrup....
Dh pesan banyak kali dah pun....kejap je ok..  la ni mcm tu balik....aku x tau nak cakap apa lg dh...korang rasa apa patut aku buat?

9 comments:

  1. lol.mmg masa bercinta mcm tu kan.rara penah gak ada housemate cm ni.tapi rara idak lah sampai nk basuh baju dorg.xde koje haku.hahaa

    ReplyDelete
  2. susah klu org yg tak faham bahasa ni...
    sound tepek jer...

    ReplyDelete
  3. pening..mmg pening ngan masalah osmet nih.. sound je..boleh ke gitu?? huhuhu.

    ReplyDelete
  4. duk share2 ngan housemate ni
    mmg mcm tu lah msalahnye
    xleh nak kata ape..kena lah share gak bayar bil api tu w/pun kita x byk yg pakai...

    boleh ka depa bayar lebih..lau ok..xpalah setel hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha basuh baju bf tu yg tak berhagak2 yer..
    ggrrrr

    ReplyDelete
  6. kena redha je lah. kalau dah sound pun tak jadi apa jugak. memang jenis tak boleh bawa berbincang tu.. sebab tu kalau ada duit lebih, sewa sorang-sorang lagi best

    ReplyDelete
  7. .:: Suoh dia bayar bayar bil api & air extra... Hihihi!!! ::.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah