Thursday, August 29, 2013

Today's Breakfast


Assalamualaikum. ....

Again layan sardine sandwich with melting cheese....yummy....
Sodap....


Tapi aku up dengan 2 biji half cooked egg....


Memang layan....

Then boss kecik pun nak yg sama ngan aku.....
Boss besar as usual mintakaku belikan MCd.....air coffee dengan harshbrown....betul ke ejaan mcm ni.....

Happy working peeps....perut kenyang....hati senang....1 jam lg minum vit C....


12 comments:

  1. Sedapnya sarapan roti dan telur sepruh masak. :)

    ReplyDelete
  2. wah hari2 breakfast sedap akak ni ye ^_6

    ReplyDelete
  3. Melting cheese tu yang tak menahan. Pantang betul benda yang bercheese ni.

    ReplyDelete
  4. Selamat pagi…amboi sedapnya breakfast dia…hehe..meh cikit..:))

    ReplyDelete
  5. dah lama x pekena telur separuh masak mcm tu.. teringin la pulak..

    ReplyDelete
  6. Sudah lama tidak nikmati menu ringkas ini kerana sudah beberapa tahun pagi makan oat sahaja. Alasan malas hendak kunyah. :-)

    ReplyDelete
  7. ndapnyer sardin cheese tu, boleh try nnt...

    ReplyDelete
  8. Tak pandai makan telur setengah masak tapi suka tengok cik abam makan.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah