Thursday, August 22, 2013

Raya ke 5 ke PD


Raya ke 5 siang x kemana pun...lepak je tunggu orang datang rumah...
Tunggu2 x plak datang...so kitorang keluar pi PD...umah makcik..
Jumpa si kecik Hani Mawaddah ni...


Hani meragam bila ramai duk Dukung dia...
Nak tido pun yer jugak tu...


Dari gaya dia tu mcm nk bg tau....eeee...knp la diorg ni sibuk nak
Dukung2 Hani...rimas la....

Geram tgok pipi bulat hani tu...rasa nk gigit2.dh nak sama mcm pipi kakak Dania...
Bila aku kuar beraya...ada je tipon nk dtg rumah...
Bila x keluar....tunggu sepanjang hari xde pun nak datang....
If korang la...korang bengang x?
Masa pi PD ni ada je yg call..tp kami dh separuh jalan kot X kan nak pusing balik...
X kuasa nak layan....



20 comments:

  1. Rumah mak dekat2 je dgn adik beradik lain so kalau ada sedara yg datang kami tak ada silalah kerumah sebelah menyebelah.

    ReplyDelete
  2. Kira tak ada rezeki la tu....

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Susah nk dpt hani ni....setahun jugak usaha baru dpt...comel kan..

      Delete
  4. itu perkara normal kak.hihi

    selamat hari raya maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal cik sue...selamat hari raya..maaf zahir batin...

      Delete
  5. Hmm... Jawab je lah.. Len kali.. Mmg bengang gak lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg bgg...tunggu2 x dtg...bila kitorang berjn...baru sibuk nk dtg..

      Delete
  6. Comeynya Hani..geram nk gigit pipi sikit boleh.. sis u look gojes in hijab.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear itu my sister yang...not me...me kalu tgok kat facebook badge tuh...nunnnn atas tu sebelah kanan...

      Delete
  7. Replies
    1. Geram kan...rasa nk kunyah2 pipi dia..

      Delete
  8. haha.. senang je.. off hp.. lepas tu letak notis depan pagar rumah bgtau anda keluar.. sila datang lain hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena letak notice board la mcm tu kan..

      Delete
  9. kakak damia tu mcm nak bb ajer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah