Tuesday, August 6, 2013

Rambut Raya Dania...


Semalam misi pencarian kasut raya Dania berjalan lg....nasib baik Mak Teh x keja...
Boleh je mintak makteh tolong pi cari...kali ni kat Terminal 1 Seremban. ..
Sambil tu Mak Tehnya hantar pi gunting rambut..

Rambut mmgg kena gunting...susah dia pi sekolah If rambut panjang 
Amboi...teruja betul dia...

Dania mmg Ikut aku rambut cepat panjang dan tebal

Dah nak siap dah....

Ok...dh siap...

Makin tembam plak style mcm ni...

Tadaaa...looks auntie and uncle....
Cantik x rambut raya dania...


9 comments:

  1. Bob Hair style namanya..
    ok lah tu SA.. she look so tidy ;)

    ReplyDelete
  2. comel dania dgn rambut baru.. sgt sesuai...

    ReplyDelete
  3. bob style macam auntie fuwwa buat dulu...he he he... now dah panjang dah... eh eh ada ke orang tanya...ekekekeke..sibuk jer nak interframe kan kak? by the way memang comel anak buah aunty ni...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah