Wednesday, August 7, 2013

Malam raya....

Yeay....esok raya..Alhamdulillah Ramadhan dah berakhir hari ni..tahun depan baru jumpa kembali....
Actually aku ada banyak citer nak update. Tapi line Internet kat kampung ni slow sgt2....jom tgok anak buah aku jap....


Aliff Diniy yg ensem..

Leka dgn handphone

panggil pun dia x peduli...

Orang sibuk main bunga api..dia sibuk dengan hp...Aliff baru dpt kaki...lasak asyik nk berjalan je....aku ni tgh baring...penat sebab dari siang td x henti2 masak. ..korang buat apa malam raya?

posted from Bloggeroid


2 comments:

  1. Fuhhh mst meriah mat amoung SA kann.. Berlonggok ramai2 ;-)
    Zaza mengemas rumah lg mlm last call katanyerr lps tu dok sibuk masukkan kuih rayo dalam balang, masak memasak omak den yg buek.. Kalau den yg buek alamatnya terbakar lah dapur hahahaha
    Btw selamat hari raya maaf zahir batin buat SA, damia & family ;-)

    ReplyDelete
  2. Malam raya lepak2 ja dengan family, tahun lepas tawaf bazar raya tahun ni suruh depa pi sendiri letih ngadap dapo.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah