Thursday, August 29, 2013

Chic On The Go-Sophie Paris Newest Collection

Setuju x if aku ckp yang  ni pun cantik?
Size 39x14x 27cm
Harga Semenanjung RM95 +postage RM12 (postage ikut berat ye)
Sabah Sarawak postage RM15
Macam biasa kalau interested boleh sms/whatsaap 0123319641
Email pun boleh suriaamanda@yahoo.com
Process order dan pos dalam 3 hari ye....upline aku akan amik brg dan terus pos kat korang...
Sapa2 berkenan boleh la order sekarang...lg cpt order lg cepat proses pos barang kan...
Xde la korang tunggu lama... 
Full album nanti aku upload kat FB...sapa nak tgok boleh jer add aku....
Masukkan email add aku then sure korang jumpa...x pun pi tgok kat fb batch kat atas tu....

3 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah