Thursday, August 22, 2013

Dia je Bolot...

Aressa ni memang tau. 
Kalau main tab mmg dia je nak main...ibu beli suh sama2 main ngan Adeliya..
Ini x..dia ke conquer. .usik sikit pun x boleh...yg heran tu apa je game semua pandai.. .
Baru 2 tahun lebih...dh reti manage tab.....mama pun x reti....
If dia start main x leh org lain kaco. .. siap dia baling tab tu nanti.....


See...leka...


Bila dh nk abih bateri baru bg kakak dia Adeliya guna..
Yg aku bgg sgt2 tu..if ada game dia x reti dia mengamuk...
Siap jerit2 lg  ..
Ni la budak zaman skrg..celik2 je dh ada it...
Abih sapa nk main konda kondi??pupus la mainan tradisi...


12 comments:

  1. dah bertahun tak main konda kondi..jom kita main along.

    ReplyDelete
  2. biasalah tu kak.budak2 ni mana leh kongsi.tambah ag main tab.xbest lah kongsi2.hehehe

    ReplyDelete
  3. budak sekarng tak payah nak di ajar..dah pandai dah bukak tab..

    ReplyDelete
  4. adeliya pn merelakannya je ker..

    ReplyDelete
  5. haha.. anak2 buah deqla pun sama la.. berebut2 kekdahnye..

    ReplyDelete
  6. tu lah, lahir2 dah ade tab.. mane lah dorg tau permainan tradisional ni semua..

    ReplyDelete
  7. Sy siap sorok tab.. Xnk bg dia main... Nnt dh bosan dia ngamuk.. Huhu

    ReplyDelete
  8. yang berumur ni la kena main balik akak.hihi

    ReplyDelete
  9. Kalau sudah pegang tablet memang tak lepas dah. :-)

    ReplyDelete
  10. Sama mcm Harith..semua game dia pandai main... tapi Hafiey x berapa sangat dlm bab tab.. dia lebih kepada tengok ajer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah