Monday, August 26, 2013

Vitamin C Supplements


Dah seminggu amalkan pengambilan Vitamin C ni.....product Kordels...actually kawan opis yang suggest kan....ambil 1 tablet per day...satu tablet tu mengandungi 1000mg vitamin dan Zinc...harus diamalkan as a dietary supplement. ..boleh jauhkan kita dari sering dapat selsema or demam...
Silap aku cuma dh demam baru terhegeh2 nak amalkan....


Dissolve the tablet
in a glass of water and drink immediately....rasa oren dan ada ekstrak mcm ala2 gas skit
Bagi yg baru amalkan rasa mcm pelik....tp dh lama2 ok dh....
Korang if ada masalah mcm aku...senang demam...senang selsema...mmg aku rekomen la....kena amalkan...
Vitamin ni ada kat mana2 farmasi...nak murah beli kat Vita Care...
Yang ni aku beli kat Guardian Farmasi RM70....ada 6 tabung 10pcs each...
Free extra 1 tabung...maknanya seketul RM1....
Cepat2 dapatkan kat farmasi sekitar u olls ye....sementara promosi dan stok masih ada....


Actually gambar ni kat atas...masa publish td aku x check plak gambar tu dh hilang...bila baca komen dari Zaza....baru perasan...
Kira halal la eh zaza.....hihihi...blogging guna hp mmg cenggini...


20 comments:

  1. Macammana rupa paras tabungnya tu SA?
    since SA kata ok, balik nnt boleh try beli kat farmasi. thx for sharing ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg mcm kat gambar tu zaza....td gambar tu dh hilang.. tepek balik...

      Delete
  2. Farah prefer tablet sis..senang nk telan.. kalau mcm nie takut kang tak tertelan kuar balik..huhuhu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak ok je...sebab rasanya ala2 oren bergas skit...

      Delete
  3. kalau sedap macam fresh oren...akan diminum..kalau rasa payau ..aduh..rela buang jerk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buang? Mahal tu dik....nama pun ubat....nak sedap susah la nak baik kan?

      Delete
  4. memang bagus minum ni . saya suke gak yang jenis dissolve dalam air.. rasa macam air oren ja.. sedapppp ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...kena jadikan amalan..mula2 rasa pelik...after amik 2-3 hari dh ok dh...

      Delete
  5. Selalu dgn penadol soluble jer...
    Semoga ianya berkesan dan cepat sembuh ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panadol solublle utk selsema...ini supplements. ..

      Delete
  6. Ni boleh jadi penganto freash oren ni hik hik

    ReplyDelete
  7. kalau table boleh lagi terima..kalau cecair nak telan tak jalan...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mula2 mmg susah nk terima...after dh amik..dh rasa ok dh ..

      Delete
  8. Bagus untuk kesihatan ni, terima kasih bagi tahu

    ReplyDelete
  9. perghhh jaga kesihatan npk
    bgus..jgn stop ok

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah