Thursday, August 29, 2013

Dania Sarapan di Opis Mama...

Assalamualaikum. ..
Hari ni last kerja...sedang cuba untuk habiskan  citer yg terperap kat draft..
Blogging guna hp ni pyh sket nk cpt habihkan...nak karang citer yg meletop pun lom dtg lg idea tu....traffic dh menjunam jatuh compare dgn bln posa ari tu....


Sarapan beli...milo mama buatkan....senyum sikit...gambar latar belakang kondo mewah
Siap tanya...knp mama x sewa kat sini...kan dekat dengan tempat kerja...
Mama ko gaji bukan 20 ribu kakak...satu unit condo tu sewa bulanan pun 6 ribu kakak oiii.....nak suh mama duk sini?     
Huiiii....mintak nyawa nak oiiii.......


Baju dia dh x leh pakai yg ala2 princes ke...gambar katun2 ke...
Baju la ni style teenager yg umur 13 thn ke atas ye...
Udah besar katanya....umur baru 9 tahun.....perasan lebih plak....
Bila dh ada anak dara ni...dh boleh kongsi bab baju...
Bab citer mekap and kasut....
Kira ada la yg mewarisi segala barang yg berlambak aku nyer koleksi tu....
X yah nk sedekah2 dh....anak sendiri dh jd pewaris..
Untungkan......recycle je..kasut belum boleh recycle la.....
Setakat baju2 and hanbag dh boleh la kot  . 


16 comments:

  1. hehhehe, oklaa tu kak, dah boleh recycle.. best dania dapat baju gojes2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju gojes pun x leh pakai lg....mn yg boleg dia sarung je la...

      Delete
  2. keh keh keh...dania ...dania..kemain tanye nape tak dok kondo tu yeak heheheh...biase la along budak2 ni kalo bagi idea mmg main bagi jek heheheeheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sentap mama kjp....sib baik xde sakit jantung

      Delete
  3. Replies
    1. Sesekali dtg opis mama....jamu la dia...

      Delete
  4. Pergh... Satu unit 6ribu. Memang tak termampu la kan.

    ReplyDelete
  5. dania sebaya Khairine ka?? nampak tinggi lah..
    now on Khairine pun dah feeling2 teenage tau.. apa mummy ada/buat semua dia nak ada.. Gggrrrr

    ReplyDelete
  6. ah ah..nampak dah anak dara sunti dah Dania...dah leh jadi geng ngan Mama dia. best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada part best...ada part x best...hihihi

      Delete
  7. Seronok gak ada anak perempuan nih. Boleh 'mewarisi' segala hak milik kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah betul tu...dia jugak pengkritik tau....

      Delete
  8. Macam anak ai dak Kakak.. kalau berjalan dengan dia dah macam jalan dengan adik.. hehehe..;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah