Tuesday, August 27, 2013

Today's Lunch


Korang dh mkn? For sure dh mkn ksn...Mkn apa td?


Ni yg aku mkn td.....RM9 hengget...worth or not?


Mak tea lady kitorang jamu mkn ni....
Tapi aku x mkn de...keje giler tgh batuk terbelahak ni nk mkn mengarut...
Ada jugak check In kat hotel kaler putih kang....pekerja uniform kaler biru....
Cucuk sana...cucuk sini....
Say no to HOSPITAL ok.....
X nak masuk kalu....ubat kasi mkn ikut time.... 


18 comments:

  1. sedapnya ayam goreng 2 sis.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu akak beli....geram tgok...huhu

      Delete
  2. saya puasa hari ni along...
    terlior tengok makanan ni haa.. tsk..

    ReplyDelete
  3. ergghhh sedapnya lah tengok lauk tu..
    sembilan hengget ok lah tu kot.

    ReplyDelete
  4. Den makan nasi goreng jer tadi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezki harini kan....sure bwk bkl tu..

      Delete
  5. meleleh ayaq liuq tgk ayam tuh ^_^

    ReplyDelete
  6. Huhuhuhu..buat saya lapar..dahla blom dinner ni

    ReplyDelete
  7. zuan dah lama tak post pasal makanan di blog

    ReplyDelete
  8. Sedap lauk makan tengahari. Saya masih berpuasa pada hari Selasa. :-)

    ReplyDelete
  9. nampak sedap je, tapi rm 9 tu x mahai ke

    ReplyDelete
  10. mak aihhh ayam ikan rm 9 .. huhu bolehlahh huhuh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah