Wednesday, August 28, 2013

Breakfast Today

Dah petang baru sibuk nak citer part breakfast.....sibuk sikit pagi tadi...
Ala...boleh kot kan?


Ini je la org yg tengah x sedap tekak dapat mkn..
Tgok yg lain x selera so order je kat tea lady sandwich dengan cheese...
Cuma x nak melt kan cheese tu....minum plak air teh o panas kurang manis...
Pun teh o rasa payau.....
Alangkah sedapnya kalau dpt mkn sup yg mak buat...kan?
Sup kaki ayam ke....huiiii....x per2...esok last keja....petang sok aku order kat mak.....


7 comments:

  1. eh.. jumaat cuti ke kak..
    take care kak

    ReplyDelete
  2. la apa tak cakap nak makan sup kaki ayam...akak ni sama ngan mama lah suka makan kaki ayam... kalau cakap boleh adik tolong masakkan...he he he...

    ReplyDelete
  3. rezeki tu..sedap jugak kalau jarang-jarang makan :P

    ReplyDelete
  4. tgh lapaq ni nmpak sandwich kat atas ni dh rasa bertambah lapq ^_^

    ReplyDelete
  5. Sedap jugak rasanya breakfast macam tu kan sekali sekala.

    ReplyDelete
  6. Gambar breakfast, update tea time...saya tengok dah hampir nak supper ni...huhu :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah