Monday, August 19, 2013

Kreativiti Dania dan Hobinya...


Assalamualaikum u ollss..
Salam Isnin permulaan hari...kindly bz skit today...semua dah back to work...
So yang engineer manja2 makin mengada.. so today no monday blues for me...haha..

Jom tgok hasil Kreativiti anak dara aku yg minat sgt melukis....x tau Dania mewarisi bakat siapa...aku x minat pun...


Ni bukan gambar tekap eh....


Sebijik menjadi...


Yang ni pun buat ramai yg kagum...


Yang ni pun sama....

Sebulan art block and scetchbook dia kena beli 4 buah...colour pensil jgn ckp la...dh byk beli dan banyak habis dh...
So...my dad ckp dah dia minat galakkan aje...budak2 ni nk belajar usah dipaksa
So far akademik dia dan pelajaran dia makin maju...
Selari dengan pembesaran dia...huhu....
Hasil2 seni lukis dia last week kat opis pun dia simpan...tgok dari screen laptop then dia lukis berdasarkan gambar yang appear....
Semoga Dania berjaya dlm bidang yg dia minat...amin....


11 comments:

  1. berbakat ni...baik Along dedahkan lagi Dania dgn dunia lukisan....Nampak real tu

    ReplyDelete
  2. Asahlah bakat yang Damia ada itu... :)

    ReplyDelete
  3. good art.
    pandainya Dania.. mmg nampak real keep it up Dania =)

    ReplyDelete
  4. memang lawa la.........

    asah dia.. nanti mana tahu leh ambik job tu...

    kanak2 kalu suka benda yg dia minat.. memang lawa hasilnya....

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  5. cantik.. mmg berbakat..
    mane tau jd pelukis terkenal nnti

    ReplyDelete
  6. Memang berbakat jadi kartunis ni!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah