Friday, August 2, 2013

Santai Photoshoot Dania....


Sessi photoshoot la sangat kan...gambar bulan lepas...x update sebab x transfer gambar dari kamera...baru dapat transfer hari ni...itupun sbb x kemana td kan...aku sensorang je kat department ni while yg lelaki pi solat....


Gambar ni sweet...tp Aressa plak kacau dia....


Tgok yang ni....alahai....kakak dah ready...Adeliya plak kacau...


Ni pun x menjadi...si kembar ngan IBu plak kaco....


Ni plak mmg x ready....


At last...hurmmm...lgsung x jadi....xde mood dia nk posing bila adik2 kaco....

Aduhai....susah nak amik gambar bila si kembar ni ada....x dapat nak bayangkan macamana kecohnya keadaan bila si kembar ni beraya ngan kami tahun ni...
Ada 3 lg sepupu dan anak buah beraya sama jugak...Aliff dan sepupu aku Nabila dan Caca...sure kecoh nanti...
Mood kerja dah ke laut.....tolongggggggg.......


22 comments:

  1. heee bestnya berphotoshoot kat kebun sayur hehe
    hurmm la ni pn ramai yg dah kelaut SA.. semua dah mood nak raya!! yahoooo

    ReplyDelete
  2. hahaha semuanya x ready
    xde mood nak fotosut kut si kembar tu

    ReplyDelete
  3. amboii kemain.. smpai suar senteng sebelah pun x sedar ye..hihihi..

    ReplyDelete
  4. cian anak buat aunty ni, nak pose tak jadi...he he he...agak2 bila nak jumpa aunty ni? he he he...

    ReplyDelete
  5. hahaha...comelynya...baju pink lagi tuu..^^

    ReplyDelete
  6. mesti meriah kalau semua berkumpul sekali nnt raya kan

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Mmg dia suka pose...tp si kembar tu kaco

      Delete
  8. hahahaha,siap kena kacau lagi.hehehe

    ReplyDelete
  9. Itu la pasal...sampai merajuk...

    ReplyDelete
  10. Pandai kakak posing ya,..tapi ada pulak yg kacau daun....hihihi

    ReplyDelete
  11. As salam dear,

    Besar dah anak dara you... Nnt besar mesti cantik mcm you jugak! Kalau perempuan mmg suka berpossing kan teringat masa kecik2 dulu, asal pakai gaun mesti nak feeling2 puteri..! hahaha :D

    Salam Aidilfitri & maaf salah silap ye ;))

    ReplyDelete
  12. kena posing dalam bilik nmpknya supaya takde yg mnganggu kunci je pintu tu.hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah