Wednesday, August 14, 2013

Last Day Cuti..dan Kegembiraan...

Dh
Assalamualaikum uolls...ada yang dah keja??? Aku ari ni last day cuti...
Esok dah keja...ni sedang bersiaran secara langsung dari salon rambut..
Yesza...potong rambut dan treatment serta kasik rebonding...no..no..no...aku belum bertudung lagi....insyaallah dalam masa terdekat...sedang mencari cari tudung yg sesuai dengan aku.. setakat ni baru jumpa syria...korang doakan yang terbaik untuk aku ye... 


Apekah????

Yes...kegembiraan kami the whole family bila dapat berita ni.  Setahun lebih menunggu akhirnya adik aku Ateh disahkan preggy 2 bulan....kami memang happy sgt2...
Tahun depan beraya dengan org baru..Insyaallah due APril nanti...
Now kena jaga betul2 sebab susah nak dapat kan...
Doakan yg terbaik jugak untuk adik aku ye...kali ni biarla dpt yg lelaki plak...
Keluarga aku kurang lelaki....


10 comments:

  1. Semoga Allah SWT memberikan yang terbaik buat semua...

    Salam Syawal Izan. :)

    ReplyDelete
  2. lamanya cuti..raya sakan..Selamat Hari Raya..:)

    ReplyDelete
  3. owh, insyaAllah, slow slow ye kak... jgn rushing sgt.. take ur time...

    Tahniah juga utk adik akak... rezeki syawal ye :)

    ReplyDelete
  4. amin..
    lg meriah ler raya thn depan nnti..

    ReplyDelete
  5. Pelan2 kayuhlah pelan2 buat, bila buat tu ikhlas hati kita tetap.

    Rezeki Ramadhan jugak tu, tahniah buat adik.

    ReplyDelete
  6. Tahniah untuk Adik Amanda, Azie pun masih menunggu kehadiran cahayamata penyeri dekat setahun lebih juga. Masih belum ada Rezeki.

    ReplyDelete
  7. hi SA.. seronok ye cuti raya lama2..
    btw tumpang happy atas berita gumbira tu ;)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Tahniah... Take care...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah