Thursday, August 15, 2013

Layan Iceroom at Taipan Senawang


Semalam lepas settle rebonding rambut kat salon...pi hantar baby red service kat proton edar...punya lama nak tunggu...aku ngan adik ipar lepak kat ice room...dekat pun dekat dengan proton edar tu..


Snow  Ice Peanut..Kepunyaan adik ipar


Dragon fruit juice aku punya...sodap....


Assam laksa yg mabeles....

So far puas hati..sedap pun sedap...
Warga senawang kalau nk lepak2 boleh la terjah sini....santai pun santai....
Yang penting murah....korang jgn x pcaya....petang semalam aku repeat lg sekali..
Sebab anak dara aku dah meroyan nk jugak layan snow ice....
Itu aku citer kemudian la... 


8 comments:

  1. eskim nut dia mmg terbaek. aku kalu pegi mmg eskim tu je la aku dok layan. yang lain bg aku tak best. hahaha

    ReplyDelete
  2. yelah dia pun nak juga mama diva, ala sekali sekala bawak dia kan bukannya selalu pun...

    ReplyDelete
  3. Akak mmg sukaaa pergi ice room. makan durian goreng dia..superb...

    ReplyDelete
  4. kat senawang dah ada? sll tau kat Nilai je ada..
    tapi Zaza selalu pergi kat Shamelin or Gombak.

    ReplyDelete
  5. telan air liur bila terpandang aiskrim n jus tu...tekak sy pon panas semacam je nih..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah