Friday, August 16, 2013

Menu last buka posa...


Dengan kepanasan melampau petang raya tu...dengan kelam kabut masak...dengan semua pun ramai balik...menjadikan kitorang super2 letih...tapi puas hati dapat habiskan puasa tahun ni...
puas hati jugak bila semua yang di masak tu abih....

 terlebih2 hidangan dah...
 sup kaki ayam
 gulai ayam masak lemak cili api
paru goreng berlada

ada sayur x sempat nak amik gambar...dengan ais yang sangat2 heaven...maklum la tgh panas kan...
petang tu sempat terjah Giant Kuala Pilah...terjebak beli sepasang baju kurung moden kat First Lady...
itu nanti la aku update...
last entry untuk hari ni...kalau aku rajin esok aku update...kalau x....setakat ini la untuk hari ni...
esok terjah putrajaya wedding Aslam...budak opis yang further study tu...pas tu beraya kat Puchong plak esok....banyak lagi tempat nak pi...citer raya pun x abih lagi kan...


17 comments:

  1. part paru berlada tu dah faham sangat dah siapa punya favourite tu... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa...tau takpe...pior punya pedas buat....

      Delete
  2. sup kaki ayam my fevret...hehhe

    ReplyDelete
  3. wow!! ada sup kaki ayam!! feveret aku tu!!

    ReplyDelete
  4. Saya kalau malam raya biasanya akan berbuka ketupat & rendang yang baru dimasak siangnya...

    #Selamat hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itupun ada jgk...tp mls amik gambar...dh lapar sgt time tu

      Delete
  5. lebih syok makan bersila atas lantai macam tuh kan...:)

    ReplyDelete
  6. sy suka sup kaki ayam..tp ada org tak lalu nk makan..huhu masing2 punya selera kot.

    ReplyDelete
  7. wah banyak giler makanan tersusun tu yer, ^-6

    ReplyDelete
  8. seronok suasana mlm raya kan
    macam umah ieda gak .. mlm tuu kami makan apa yg dimasak siang nyee ..
    lagi seronok kalau ramai2 macam nie kan ..
    family ieda kecil aje .. so makan kat meja shaja .. ;)

    ReplyDelete
  9. sup kaki ayam tu mmg fav huhu

    ReplyDelete
  10. Sup kaki dan paru tu feveret tu.. Meratap pun sdap..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah