Thursday, August 22, 2013

Tetamu Pertama raya ke 4


Sambungan kisah raya...
Inilah family pertama yang datang brtandang ke rumah aku....every year mmg dorang ni datang dgn theme baju...tahun ni kaler orange...
Semua sama....yg bestnya kakak sepupu aku ni ramai anak...
No 1-6 perempuan semuanya.. 
Yang last tu dpt lelaki...
X tau la if diorang nak tambah lg ke x...haha...
Best kan ramai anak....untung kakak sepupu aku ni...menerima hantaran je nanti....



Si kecik Amir....geram tgok dia...

Penuh sebuah meja....


Anak sulung dia dh 17thn dah...see...senang kan...
Tau senang mcm ni aku dh nikah dah lepas spm dulu....oopppssss....
Sesuka je kan...itu gatal nk kawen namanya...
Tp x salahkan kawen muda?
Akak sepupu aku tu ha...38thn anak sulung dh 17thn tau.....
See....ruginya x kawen muda kan...skrg pun aku xde sapa nk pinang...ha    
Apa cer?


6 comments:

  1. hahaha betul tu along...kawin awal anak pun dah besar cepat...kite ngan anak dah nampak mcm adik ngan kakak aje kan hehehehe....

    tetamu yg dirai, lagi bertambah2 rezeki kita kan along....

    ReplyDelete
  2. bestnya anak ramai..
    masa anak kecik2 mmg rasa letih, tapi bila dah besar panjang, makpak dah senang hati tgk anak dah bosar.

    btw, SA yang memilih kottttt hehehe
    Cepat2 jgn lambat2 rugi tau nnt Nia tak dapat adik baru hehe

    ReplyDelete
  3. kty pun kawin muda gak..hehhehe..dah jodoh kawin awal..takpe along..inshallah ada jodoh along nanti

    ReplyDelete
  4. salam.wah tetamu oren ke apa ni?

    ReplyDelete
  5. sama macam member saya kak.
    baru ahad lepas dapat anak no 6.
    anak sulung umo 19 tahun dah.hihi
    member saya tu umur 38 :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah