Wednesday, August 28, 2013

First Day Ikut Mama pi Opis.....


1st day aku start keja tu mmg bawak dania pi opis.....cuti sekolah kan....
Saje je bawak dia....kitorang habiskan masa bersama...jumpa papa dia kejap...
Pi mkn kat Jusco Kepong...
Bukan main suka lg boss aku melayan dia....siap dapat duit raya....gambar kat opis xde sebab mama segan dgn boss dan kawan2 lain...


Kat Lrt station nk pi Kelana Jaya


Dalam Lrt....


Ni masa dah sampai kat restoran nak mkn...lupa plak nsma restoran


Sangat suka ngan Ice lemon tea



Mee udang aku yg kureng....

Gambar lain xde sebab bila nk amik je gambar ada la org tu ckp...
"Yang amik gambar pas tu post dlm fb dlm blog ni sebenarnya looser"
Boleh?
Terus sentap mak tau..
Ada plak looser...bkn kreatif ke..x kisah la apa org nk andaikan...aku suka je share...
Janji aku x tepek muka aku kat sini dah...
Mcm2 diorg ni kan..dan yg kuarkan ayat tu Harith Iskandar...so org tu plak ulang balik...
Apa pendapat korang ttg ayat looser tu...jom kongsi..




8 comments:

  1. dorang penjeles sebenarnya tuh.. nak letak gambar apa pon suka ati kitelah kan?? looser bila upload gambar tak senonoh, itu betul. muahaha!! *sorry, banyak sangat cakap* jemput singgah my blog..

    ReplyDelete
  2. saya pon suke amek gambar. nak makan apa pon mesti amek gmbar dulu kalo tak rasa mcm rugi ja x capture moment... ^_^

    ReplyDelete
  3. alahaiii, suka hatilah kan nak post gambar apa pun, kadang2 orang yang cakap orang looser tu sebenarnya dia yang looser...ooopss...biasalah manusia mana nak cermin diri sendiri... mostly anggap diri dah perfect pas tu suka cakap bukan2 pasal orang..sedangkan diri sendiri pun macam x berapa nak betul sangat...ibarat ketam mengajar anak berjalan... hu hu hu... so abaikan ajer orang2 yang sebegini... buek menghabihkan boraih yo...

    ReplyDelete
  4. looser?? eh hello!!! suka hati orang lah nak amek gambar makanan ke apa ke.. bukan menyusahkan org lain pun.. kalau suka tengok, tak suka boleh blah.. betul tak SA???? :)

    ReplyDelete
  5. alooo tomei tomeii :D

    haha looser? aiyo. relax la,lain orang lain pendapat.. tu hanya pendapat, bukan fakta.. :)

    ReplyDelete
  6. I tak suka tempek gambar sbb ai pemalu bukannya loser. Apalah punya statement. Bukan pinjam hak dia pun nak amik gambar, right?

    ReplyDelete
  7. Tak pernah nak amik pusing apa orang nak kata.. blog kita acuan kita.. selagi tak membawa kemudaratan, layan je..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah