Tuesday, August 6, 2013

Main Bunga Api...


Lepas buka Sabtu lepas...diorg ni main bunga api.....
Walau depan rumah je tetap kena ada yg pantau...taman aku duduk tu perumahan baru kan...macam2 hal boleh berlaku if x aware...walau belum ada kejadian x di ingini berlaku...tetap kena waspada.....


Ikie dan kakak Dania main bunga api sambil di pantau Acunya....


Dapat main kejap jer sebab Ikie nak balik Muar semula....

Kesian Ikie...biasa overnight kan....tp masa tu mmg dia x puas hati....kena balik...
Dh la x dapat main sgt dengan kakak..siang kakak posa....
Mcm tu la budak2 kan...sekejap2 je dapat main...x puas....
X per la Ikie...nanti kita jumpa time raya ye....


6 comments:

  1. raya masih ada lagi untuk Ikie spend time dengan kakak... akak diva, cantik pagar rumah tu...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la dik...aik..pagar rumah je cantik? Sabar je la...

      Delete
  2. budak2 lah yg suka main bunga api..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah lyn...tu adik along pun suka tu...umur dh 25 dah tu...

      Delete
  3. best jadi bebudak kan.. dpt main bunga api, dpt duit raya.. rasanya raya ni lebih utk bebudak je kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah