Wednesday, August 28, 2013

WW @ Tentang Perasaan...

Sumber dari ggoogle. ..


Tentang Perasaan....
Random untuk semua orang ..no specific person...dengan pesanan...
Hargailah perasaan orang2 yang "MUNGKIN" kamu sayang...
If perasaan tu hilang terbang melayang...................... (sila sambung)...........

6 comments:

  1. Hah bab perasaan nie cik akak kita terror..kena tnya dia..hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete
  3. puitis.. tapi tak reti nak sambung ayat tu..
    wa tak pandai jiwang babe.. :p

    ReplyDelete
  4. appreciate what you have dan jangan sia2kan... setiap orang ada perasaan dan setiap orang ada hati...jangan fikirkan diri sendiri dan selfish... fikirkan tentang orang lain juga... don't commit if you're not going to do it? betul tak?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah