Wednesday, August 28, 2013

Dinner Nasi Goreng &Tom Yam Putih


Dinner Malam Tadi....tapau je kat kedai brader Kelantan tu.....
Mls nk mkn kat situ...balik pun dh lambat......


Nasi goreng seafood...RM4.50 


Tom yam putih bawang dan serai je byk RM5


Dinner mlm tadi RM9.50....ok la...dari xde..
Nak masak mmg x larat dh....bkn mls...tgh batuk...payah nk masak...
Lgpun housemate time2 dinner dorang lepak kedai bwh...
Knowing aku yg x berapa suka nak lepak...
Mls nak join....not my type...
X kisah la nk ckp aku x rock ke...x rugged ke....
Dh lama aku tinggalkan zaman2 lepak aku.....if dgn family or my siblings xpe..ok lg... 
Beza kan?
Correct me if i'm wrong.....


11 comments:

  1. alaa along beli sesekali kan...selalu lieya tgk along masak...takpe la along, leh rehat awal sikit pas makan....

    lieya pun dah tak in nak lepak2...bujang2 muda2 dulu boleh laaa ...skrang takde dah....kalo ngan family members takpe lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah lieya..x sht so x larat nk masak...next week la if dh ok boleh masak semula...

      Delete
  2. Replies
    1. Xbape sedap anum sbb tgh x sedap tekak...

      Delete
  3. Sis kalau batuk kena pantang sikit makan bergoreng/berminyak tue.. ;)
    yer la kan buat apa nak buang masa dgn melepak..baik dok umh layan blog lagi best kan sis..hehehe ;)

    ReplyDelete
  4. erm.. masak sendiri lg bestkan kak.. tak pe, take care ye kak :)

    ReplyDelete
  5. saya pun malas nak melepak, sejak kahwin...
    sekali sekala tu ada la lepak, kalau jumpa kawan2 lama yg mmg dah lama tak jumpa

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh ya SA. KZ pun rasa tak sihat hari ni, lauk untuk lunch pun beli kat kedai.

    ReplyDelete
  7. tetiba terimbau zaman2 chillex kat RASTA, UpTown and Mon't Kiara dulu...wakakaka...sekali sekala buat kerja gila balik pun occay gak ni...ahakss... tak padan dengan mak buyung kan?

    ReplyDelete
  8. Tom yam ke macam tu? Kenapa nampak macam tak sedap je tom yam tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah