Friday, November 6, 2015

Imaginasi Terlampau Terhadap Doktor Viral

Viral tentang Doktor Say Shazril ini sedang hangat diperkatakan baru-baru ini dan telah menjadi isu hangat di media sosial..mencetus kontroversi apabila ramai dikalangan wanita yang sudah berkahwin sanggup membuat panggilan ke Hot FM semata-mata untuk menempah doktor Say Shahzril ketika bersalin nanti.

Sejak itu Dr Say Shazril menjadi fenomena hangat dikalangan wanita- wanita...haih...ramai memperkatakan tindakan wanita ni semua dan seklip mata menjadi viral...pada aku...no komen...diorang dah besar..dah matang dan patutnya perlu berhati-hati apabila berkata-kata..Imaginasi jangan melampau sangat boleh tak?


Jom tengok biodata Dr Hensem ni..nak jugak kan...hahahaha...

Sumber: Biodata Say Shazril Shaharuddin Doktor Hensem Malaysia | melvister.com 



sumber FB


Dr Viral ketika sesi temuramah di HOTFM


Nama : Say Shazril Shaharuddin
Gelaran : Dr Say Shazril Shaharuddin
Umur : 27 tahun
Lokasi Pekerjaan : Hospital Serdang 
Pekerjaan : Doctor Medical Officer (MO) Fresh Graduates / Pengedar Herbalife / Jurulatih Kesihatan / Model
Pengkhususan : Department Sakit Puan
Status : Sudah Berkahwin
Nama Isteri : Dr Azura Abas
Tarikh Nikah : 30 Mac 2014


Walau macam mana hensem pun Dr Say Shazril dah kahwen..dah ada wife yang sangat cantik..

Hahahahaha...



12 comments:

  1. Hahahhaha betul tu AS ..
    Doktor tu pun dah kahwin.. yg sibuk nak buka aurat dekat dia buat apa..
    Aduhai.. semakin menakutkan.. bila hukum tidak dijaga..

    ReplyDelete
  2. yang bagi komen berebut nak doctor hensem tu masa bersalin mesti dia belum rasa sakit nak bersalin.. tak dan eh nak ak fikir hensem ke tak.. nyawa sendiri dengan anak lagi penting.. ai pulak yang malu dengan komen dorang yang ntah apa2 tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. hehehehe..tu laa agak2 laa kalau nak menggatal pon..kita yang dengar pon rs malu..

    ReplyDelete
  4. mmg la handsome.. tp x la sampai boleh tergila2 kan orang kan

    ReplyDelete
  5. Jika diberi pilihan...

    Bonde nak doktor wanita plzzz..

    ReplyDelete
  6. kadang yg ibu2 mengandung pun saje je nak gurau-gurau..hihi

    ReplyDelete
  7. pelik2 je sekarang ni..hahah...orang kalau boleh nak bersalin dengan doktor perempuan dia pulak menempah nak dok tor lelaki..

    ReplyDelete
  8. macam-macam perangai akhir zaman ni... status isteri orang pula tu yang buat hal..erm

    ReplyDelete
  9. macam macam perangai orang zaman sekarang ni kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah