Tuesday, November 24, 2015

Jatuh Sakit Selepas Menjaga Orang Sakit...


Balik dari Penang Ahad lepas terus tak sihat...kepenatan barangkali...dengan sakit tekak sampai sekarang..dengan selsema dan batuk..demam waktu malam jer..agak- agak nak Subuh badan terus panas...padahal suasana sejuk je sebab hari- hari hujan kan...MC? haih dah emergency 3 hari minggu lepas takkan aku nak MC lagi...kerja pun berlambak tak siap lagi ngan adhoc task...nak tak nak kena la datang kerja jugak...so merasa la bekerja dalam ekon yang buatkan selsema ni makin worse...sekotak tisu bilik meeting aku habiskan...hehehe...tisu aku dah abih da......

Doakan aku kembali sihat...kembali menyinari dunia blogging ni...banyak citer tak up lagi ni...kesian pada readers yang menanti cerita Lombok aku...sabaq na...slowly aku up nanti....tengah tak sihat ni...otak tengah bercelaru...ikut hati nak up je tak yag letak watermark...tp kang gambar kena curi plak kan...

Insyaallah aku akan upkan jugak vacation aku kat Lombok tu eh...bagi aku rest secukupnya dulu...

10 comments:

  1. Get well soon Kak SA...
    love u.. :)

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh..Aaminnn

    Rehat secukupnya.

    ReplyDelete
  3. Jgn abaikan mkn ubat tu taw kak

    ReplyDelete
  4. get well soon :)
    citer lombok pasti dinanti...
    but.. kasik sihat dulu itu tekak :)

    ReplyDelete
  5. saya pulak batuk ni..kalau selsema memang terbaring la...saya tak tahan dengan selsema..semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  6. bakti healthcare
    nst?
    alam sentral?
    :)

    get well soon

    ReplyDelete
  7. Moga cepat sembuh SA..
    ai pun belum ada sepenuhnya hati nak update pasal keje + cuti ai tu..
    slowly.. take ur time.. ai pun dah lama tak singgah blog kengkawan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah