Thursday, November 12, 2015

Kedengkian Apakah Ini...

FAMILY GATHERING TANPA AKU DI HARI DEEPAVALI

Cuti Deepavali lepas aku dah ambil keputusan tak balik Seremban sebab ada kerja yang kena selesaikan. Lagipun tak berbaloi aku balik Seremban sebab cuti sehari je kan....nak dijadikan cerita adik lelaki aku yang kat Muar tu balik sekejap...wah...memang la kan sajer je tak bagi tau...dah sampai baru inform dengan gambar- gambar kat bawah ini...

Huwaaa....terliur kan? aku pun sama terliur..padan muka aku sebab tak balik...












Sajer malas nak letak caption...

Jeles nyer pasal...dah la aku ngan adik bongsu takde..kira tak complete la family gathering kan...rindu kat Dhia...rindu kat Ikie...sedih mama tau....

Simple entry ari ni sebab aku tengah blurr...blurr sebab trip Lombok yang dikatakan postpone rupanya On...On tu tak kisah lagi...tapi....tarikh perginya esok..aku tak buat apa-apa persiapan pun lagi ni...dengan takde kasut..dengan takde apa prepareration...haih giler betul la...kelam kabut la balik kerja ni karang...cancel kang kena bayar plak...tak ke haru?

15 comments:

  1. uishhh akak..betul2 sodap lauk2 tuh..terliur falsya..kalau falsya pun falsya jeles..mau tetibe muncul dpn umah jawabnye..hahaha

    ReplyDelete
  2. tak pe kak SA...sabar aje la...hihihih..tp biasanya klu gathering family kan...adik-beradik xda beberapa org mmg tak lengkap tau...wajib tu

    ReplyDelete
  3. Tengok gambar pun jadilah ya..

    ReplyDelete
  4. Uikkk akak tengok pun jeles AS..
    Sedap pulak semua lauk pauk yg terhidang tu :D

    ReplyDelete
  5. wah makan besar....makan ramai² memang bertambah nasik gini...heheh :P

    ReplyDelete
  6. haha SA, memang sakitnya tuh di sini lah memandang juadah yang ada tuu :)

    ReplyDelete
  7. mak aih..macam kenduri..heheh...sedap nya..lapar terus perut..

    ReplyDelete
  8. memang dengki sungguh ni........!! hahahahaaa... :p


    *lap air liur sama-sama eh*

    ReplyDelete
  9. huwarghhh menyesallllllll bukaaaaaaa....kita baru acah acah nak diet ni kakkkkk

    ReplyDelete
  10. umangggaiiii.. sodappp eh... terkoliur kak oii..hahah... selamat pegi dan balik kak.. nak ole2..hahah

    ReplyDelete
  11. meriah lauk semeriah keluarga yang berkumpul...memang jeleslah kalau tak balik..terliur pun satu hal.

    ReplyDelete
  12. Sesekali berkumpul dgn fmly mmng best kn..

    ReplyDelete
  13. udang petai tu yg menarik perhatian aida ni hah :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah