Wednesday, November 11, 2015

Bila Qhaira Moody Mamalong Suka Mengusik...

Nampaknya sepanjang Qhaira membesar ni memang menghiasi blog Mama la nampaknya kan...mama plak memang Suka je rakam aksi-aksi Comel Qhaira...memory hp ni penuh dengan gambar Qhaira je...gambar Dania..kalau ada anak kecik lagi la penuh blog ni agaknya..hehe..

Ni dia Baru bangun tido..masa ni pi umah Mak lang petang Ahad tu...memang tak plan..terus pergi je...sepanjang jalan dia tido..tak lekang ngan "baby" dia tu..tak boleh orang usik..


Amboiiii muncung...bukan main lagi erk..dia nyer jelingan tu yg mahal


Sayang sangat dengan baby penguin dia tuh..siap selimutkan sebab tengah hujan..baby juk (sejuk) katanya..


Macam -macam la awak ni Qhaira...lagi awak buat macam tu lagi la mama Suka Mengusik..hehehe....budak budak kan...buat apa je Comel..Cuba orang tua macam kita ni buat...sure buruk..


9 comments:

  1. salam perkenalan sis..

    smartiesmoo.blogspot.kr

    ReplyDelete
  2. Chomelllll sangat Qhaira ni..nama pun sedap .Salam kenal n follow sini

    ReplyDelete
  3. Comellah Qhaira mcm mamalong dia juga

    ReplyDelete
  4. chumel qhaira..xlekang ngan penguin..kalau qisya xpandang pun bear ke doll ke..campak2 lg ade la..hehe

    ReplyDelete
  5. comel rambut lebat...pandai selimutkan patung dia yg kenkonon sejuk tu ye...kikiki

    ReplyDelete
  6. kalau usik baby dia confirm dia nangis melalak kan..hehe..comel perangai

    ReplyDelete
  7. Syng bby ye.. Hehe.. Ank kita pula x pndai nk main teddybear sngt. Hee

    ReplyDelete
  8. ha ha ha diselimutkan nya penguin dia :)
    cute !!! ha ha ha...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah