Tuesday, November 10, 2015

Usahawan Muda Karipap Frozen

Bangga bila tengok anak muda berjaya dalam bidang perniagaan Dan focus pada karipap frozen sahaja..ini perniagaan kawan Adik Ipar aku..masa pi PD last week Adik Ipar bawak pegi kilang kawan dia ni..ini je sempat aku snap gambar..x best plak amik gambar kilang orang kan..ekceli kawan dia ni lulusan kejuruteraan..ambil alih bisnes abang dia ni yg merupakan salah seorang pensyarah di Politeknik PD..karipap frozen resepi turun temurun Dari ibu mereka...





Bagus kan..muda-muda dh ada bisnes..menurut kawan Adik Ipar aku ni..dia bukan setakat hantar ke Seremban Dan kawasan PD..malah dah ada permintaan ke Shah Alam...malah sekitar Selangor serta KL...kalau ramai anak muda berfikiran begini kan bagus..maju hidup kan...senang Mak ayah....

Semoga bisnes beliau maju ke peringkat yang lebih tinggi..


8 comments:

  1. Alhamdulillah, semoga terus sukses :)

    ReplyDelete
  2. bestnya..kalau la KG tau cara wat karipap frozen ni..KG pun nak buat

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. moga mereka terus maju.. amin..

    ReplyDelete
  4. Bestnya klau dkt nak juga try rasa

    ReplyDelete
  5. Sedap tak SA? Karipap ni mmg faveret mak. Makan mau, tp buat sangatlah malas.
    Depa yg ada bisnes ni mmg rajik agaknya. Kalau bukan spesis rajin, mmg tak menjadik bisnesnya SA

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah....ini lah anak muda yang patut kita contohi...semoga bisnes kawan adik ipar SA akan terus bertambah maju...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah