Thursday, November 12, 2015

Tampil Cergas, Manis dan Menawan Dengan Inteemor Botanical Drink

Sebagai seorang wanita berkerjaya memang terdedah dengan persekitaran dan masalah kesihatan. Kelesuan dan tidak bermaya  ketika di tempat kerja akan mengundang pandangan sinis rakan sekerja dan juga majikan. Prestasi kerja bakal terjejas sekiranya masalah seperti ini berterusan.Untuk tidak terus di belenggu permasalahan ini aku berpeluang mencuba product #Inteemor keluaran @ephyra2u yang telah berjaya mengubah persepsi aku terhadap supplement berbentuk minuman kesihatan. Ternyata Inteemor hadir tepat pada masa dan menyelamatkan keadaan.

Tadaaaaaa.......ini la Inteemor yang menjadi sebutan akhir- akhir ini...ini la keajaiban Inteemor dimana telah mengubah diri aku dari kurang cergas kepada lebih bertenaga.

Tahniah kepada EPHYRA kerana berjaya membuat ramai wanita jatuh hati dengan Inteemor.....


Packaging yang moden dengan pilihan warna yang menarik pada aku mampu memberi daya tarikan kepada pengguna dan ianya sesuai diambil oleh:
  1. Wanita Berkahwin 
  2. Wanita Sedang Berpantang
  3. Ibu Yang Menyusukan anak
  4. Anak Dara



Mudah di bawa kemana sahaja dan product yang perlu ada di dalam handbag supaya aku tak lupa untuk consume. 

Pengambilan mudah dengan hanya 2 Sudu besar di waktu pagi dan malam serta make sure gunakan sudu plastik kerana Inteemor mengandungi madu agar kandungan khasiatnya tidak tercemar...Tetapi!!!haaa ada tetapinya tau....Wanita HAMIL atau PERIOD tidak dibenarkan mengambil Inteemor...ingat tu...jangan sesekali ambil ye...

KANDUNGAN INTEEMOR



  1. Kacip Fatimah
  2. Manjakani
  3. Aloe Vera
  4. Durian Belanda
  5. Delima
  6. Acai Berry
  7. Aprikot Seed
  8. Buah Tin
  9. Habbatussauda
  10. Sireh
  11. Akar Serapat
  12. Madu
  13. Dong Qui
  14. Pueraria Mirifica
  15. Collagen
  16. Kunyit

KEBAIKKAN INTEEMOR

Inteemor bagus di ambil sekiranya kita mengalami masalah berikut. Dengan pengambilan berterusan semua boleh berubah dan diubah. Kelebihan dan Keistimewaan juga buat wanita- wanita yang berkahwin yang sebelum ini mengalami masalah hubungan intim..insyaallah lepas ini Encik suami akan bertambah sayang...hehehhe



TESTIMONI PENGGUNA INTEEMOR





TESTIMONI SURIAAMANDA

BERTENAGA
Setelah hampir sebulan aku consume Inteemor ni...perubahan ketara yang aku nampak adalah aku semakin cergas ketika bertugas, letih dah tiada malah makin bertenaga..kalau dulu selepas makan tengahari memang mata akan mengantuk tapi sekarang tidak lagi..

HAID TERATUR

Sebelum ini aku mengalami masalah haid tidak teratur, kalau wanita normal akan mengalami haid 7 hari tetapi aku hanya 3 hari. Tak normal kan..tetapi setelah minum Inteemor aku mengalami haid selama 5 hari..ada perubahan kan?yang penting NO MORE PERIOD PAIN...

MEMBAKAR LEMAK BERLEBIHAN

Knowing aku yang sangat menjaga ketrampilan diri especially berat badan, Inteemor memang sangat- sangat membantu membakar lebihan lemak supaya ianya mudah di detox kan.

TIADA MASALAH PENGHADAMAN

Masalah penghadaman memang sekian lama aku alami. kalau orang normal buang air besar 3-4 kali sehari tetapi aku hanya sehari sekali.Ini memang membuktikan aku ada masalah penghadaman. bila dah minum produk ni masalah penghadaman aku telah berakhir.Kini aku mampu membuang sisa-sisa toksik 2-3 kali sehari..badan pun sedap aje..

Terima Kasih Inteemor...Terima Kasih Ephyra!!!


So..untuk tampil cergas, manis dan menawan jom sama- sama consume Inteemor..harga pun sangat -sangat berpatutan tau..hanya RM49 korang tampil menawan seperti yang diidamkan...


maklumat lanjut tentang Inteemor boleh layari

Website : www.oceanlife.com


10 comments:

  1. Alhamdulillah, memang berbaloi cuba Inteemor kan kak Suria ;)

    ReplyDelete
  2. mmg bagus inteemor..
    kita pun minum dan dpt rasa kesannya

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, Kak Nina pun dah amalkan INTEEMOR dan teruja akan khasiat dan kebaikkannya!

    Testimoni Kak Nina
    CoratCoret Nina: 5 Rahsia INTEEMOR yang anda harus tahu -
    http://ninamirza.blogspot.my/2015/11/5-Rahsia-INTEEMOR-anda-perlu-tahu.html

    ReplyDelete
  4. Sangat rekemen inteemor untuk semua wanita! MEMANG MANTAP MEMANG MANIS.... ^_^

    Pssstt dapatkan inteemor original dari pengedar sah, nak beli dengan sis julia pun boleh :)

    ReplyDelete
  5. Produk ini makin di kenali ramai dan memang terbaik..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah