Monday, November 9, 2015

Si Cheeky Qhaira Bam Bam

Aleesya Qhaira Wilda Anak Buah Kesayangan

Qhaira ni sentiasa menjadi bahan dalam blog Mama kalau mama takde idea...sentiasa menghiasi blog ini dari dia baby sampai la besar dah...sama macam si kembar dulu...sekarang susah nak update tentang si kembar sebab dia payah nak bergambar...kecuali Qhaira...pantang kita halakan camera hp mesti nak buat pose macam - macam...Qhaira penyeri buat masa ni...nanti la kalau dah ada baby dari Acu nanti...takhta sure kena rebut..heheheheheh........

Jom tengok aksi Qhaira masa kenduri bertunang kazen aku Sabtu lepas...


duduk kat Mak Yang...sambil makan..nak suap sendiri...makan sama- sama ngan kakak kembar


masa ni agak belum panas lagi....baru sampai....


dia dah mula panas dah...


haloh..haloh...sweet sangat awak macam ni...



babacak


notty girl...


Sekarang Qhaira dah berumur Setahun 7 bulan...dah mula nak explore macam- macam...dah makin lasak...makin banyak agenda..makin bijak..dah pandai ajuk cakap orang, dah hafal lagu Frozen..manja teramat..geram je nak peluk sebab  badan bam bam dia tu buat semua mata akan tertumpu...rambut curly dia tu akan buat semua tertarik...

Semoga membesar menjadi anak yang bijak ye Qhaira..semoga terus aktif menceriakan suasana...

Haiiii lah anak...cepat sangat kamu membesar....cuma sekarang dia agak mudah tertarik nak beli banyak baju kat shopping mall...yang jadi mangsa?

Dah tentu la Mamalong dia ni.....

1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah