Friday, September 15, 2017

Lepak Di MCD Dengan Anak- Anak

Hi korang...

Saat paling best kan bila keluar berempat macam ni...melayan anak- anak...lepak macam ni...kisah ni masa yang SA minggu demam teruk tu...tak tau nak pergi mana Sabtu tu...sajer la bawak diorang berjalan...kesian memerap jer kat rumah kan..so start kereta..jom menuju ke Jusco Seremban 2....sampai- sampai je terus lepak kat MCD...konon nak makan eskrem Durian tuh...sold out plak...sedih...sampai ke sudah SA x merasa...jenuh nak tunggu tahun depan....


Antara menu yang SA beli....


Dak debab mama ni..Dida...happy sangat dia dapat lepak....


Kakak Dania memang suka la bila lepak makan macam ni....dari kenyang terus lapar je


Korang tengok la Dida tu...bab rosakkan gambar bukan main lagi....ada jer aksi



One more wefie...kali ni senonoh skit



Mama dan kakak Dania....

Abaikan muka mama yang tengah demam...

sakit tekak makan la eskrem MCD tu...tapi makin teruk sakitnya...dekat 2 minggu...stress SA...ni baru nak ok skit..tapi effect selera makan....bertabah la...
Minggu ni SA nak ajak diorang lepak lagi...tapi sayang nya Dida and mommy ada family day kat Melaka...alahai...bosannya la nanti...mana nak pergi erk....

5 comments:

  1. Best kan kak dpt lepakdgn family walau lepak dekat McD je. Mcm2 boleh borak.

    ReplyDelete
  2. Best dapat lepak dengan family gini kan, geramnya tengok Dida tu tau.. Kak Dania cantik macam mama dia..

    ReplyDelete
  3. Makin cun kak dania... Besar remaja dah dia..

    ReplyDelete
  4. Seronok kan sis bila boleh lepak-lepak dengan yang tersayang.. Perkara simple pun boleh jadi memorable..

    ReplyDelete
  5. seronok lepak-lepas dengan family..memang kalau kenyang terus jadi lapar nak makan macam-macam..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah