Saturday, September 2, 2017

Pemenang Top Komentator August 2017 Blog Suriaamanda

Pengumuman Pemenang Top Komentator August 2017


Hi korang...
Selamat hari raya Aidiladha buat korang semua..so macam mana sambutan raya? SA takde la raya beriye sangat...raya sederhana je sebab demam teruk pulak... sekali package batuk teruk, sakit tekak dan cirit birit...melampau betul..ke toilet jangan cakap la bape kali sehari...dah 2 hari dh ni...

So hari ni SA nak umumkan pemenang top komentator bulan August 2017..dah petang baru teringat nak umumkan pemenang... alhamdulillah untuk bulan ni SA bermurah hati nak hadiahkan RM20 buat top komentator...pemenangnya adalah
Mimi Azirah...

Tahniah Mimi...nanti email no acc eh...kalau boleh Maybank.. details email ke Suriaamanda@yahoo.com..

Buat yang tidak berjaya sila cuba lagi next month dan SA masih pertaruhkan amount yang sama iaitu RM20...

30 comments:

  1. tahniah semua.. rajin2 belaka hehe.. CT ni tenggelam timbul je mai komen..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..terima kasih kak SA. Nanti sy email.

    ReplyDelete
  3. Tahniah kpd semua yg tersenarai.. salam berblogging SA :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada Mimi... Murah rezeki Sis Amanda...

    ReplyDelete
  5. ala.. terlepas pandang.. huu~ tahniah pemenang !!

    ReplyDelete
  6. siannya SA.. get well soon. tahniah pada pemenang ya...

    ReplyDelete
  7. Wah tahniah Mimi...
    Murah rezeki kak SA bagi hadiah gini

    ReplyDelete
  8. Ala kita tak tahu pun ada contest ni hehehehe tak sempat nak join tak apa next time kita masuk lak ok hehehehe...

    ReplyDelete
  9. Hari raya terkena serangan demam pulak . Mesti hilang selera makan . Apa pun get well soon sis SA . salam aidiladha . Anyway tahniah pada pemenang top komen utk bulan ogos ..next month siapa lah akan pegang status top komen sept kn

    ReplyDelete
  10. wahh seronoknyaaa. tak pernaj lagi buat contest untuk pengkomen tegar. kena buat juga ni. btw, tahniah pemenang :)

    ReplyDelete
  11. Wahh tahniah Mimi Azirah! Syoknya ada contest macam ni. Boleh buat blog lagi happening gitu. 😍

    ReplyDelete
  12. saya masih kagum dengan semangat rakan blogger yang suka bagi komen kat blog nie..

    dah 4 tahun saya berkecimpung dalam blog maka amalan tersebut masih berkekalan

    ReplyDelete
  13. Wow! So creative, thanks for sharing this idea, gonna plan one for my own too. Cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  14. So creative,thanks for sharing the idea, am gonna do one for mine too. Cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  15. Ni peraduan apa ek? Maaf ketinggalan keretapi lak... anyway tahniah pada pemenang...

    ReplyDelete
  16. Waaa tahniah pd pemenang.. Nak rajinkn diri komen blog SA lr ni. Hihi

    ReplyDelete
  17. Scroll punya scroll xjumpa pula nama bro.. hahah rasa macam selalu je datang komen dekat sini

    ReplyDelete
  18. Ramainya yang rajin komen kat sini. Tumpang lalu, first time komen...

    ReplyDelete
  19. Tahniah pada Mimi, semoga Allah beri kesembuhan pada SA dan semoga tabah dan sabar dalam menempuhi ujian Nya

    ReplyDelete
  20. tahniah pada pemenang..
    semoga SA cepat sembuh

    ReplyDelete
  21. pergh !! tahniah la pemenang.. hee~ kena kejar balik ni.. nak rampas balik takhta..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah