Sunday, September 17, 2017

Spray 8 Milk & Diaper Soothing Cream Untuk Anak Menghidap Ruam Susu & Lampin

Berikan Anak Anda Yang Terbaik Dengan Spray 8

Masalah ruam susu atau ruam lampin sangat sinonim dengan bayi yang baru dilahirkan...boleh dikatakan 100% bayi mengalami masalah tersebut. Begitu juga dengan Baby Aniq..mulanya SA sangat risau dengan masalah yang dihadapi. Ruam yang melanda kemerah- merahan dan bernanah.Kebetulan SA diperkenalkan dengan product Spray 8 Milk & Diaper Soothing Cream so SA bg Aniq guna..ye la anak SA pun dah besar panjang..so untuk Seminggu ni memang sapukan pada ruam Aniq...


Aniq sebelum guna product




Nampak x ruam yang teruk kat dahi Aniq


Alahai berkerut muka..masa ni masih belum ok lagi....tetapi dah mula kering


Selepas lebih seminggu Aniq guna Spray 8..yeay dah makin elok kan?


Aniq dengan product Spray 8 Milk + Diaper Soothing Cream


Sekarang ruam Aniq dah hampr hilang...actually Aniq bukan menghidap Eczema tetapi ruam susu..so Aniq tak boleh terdedah dengan cuaca panas...bila panas dah tentu tak selesa dan Aniq kerap meagam..sejak diperkenalkan dengan Spray 8 Milk & Diaper Soothing Cream, Aniq dah kurang meragam.Ibu Aniq pun dah mampu menarik nafas lega..kalau tak risau aje dengan ruam yang menanah memenuhi muka Aniq.

Jom kita tengok testimonial yang berjaya setelah mencuba produk ini.

TESTIMONIAL
 TESTIMONIAL




Spray 8 Milk+ Diaper Soothing Cream merupakan produk semulajadi yang di rumus khas untuk penjagaan kulit anak yang mengalami masalah ruam terutama susu dan ruam lampin. Ramuan ekstrak tumbuhan di dalamnya berpotensi untuk memulihkan dan mengembalikan kulit yang sihat.

Cara Penggunaan
  1. Sapu Spray 8 for Kids Milk +Diaper Soothing Cream ke kawasan yang bermasalah.
  2. Biarkan ianya meresap ke dalam kulit bayi
  3. Jangan Bilas
  4. Gunakan kerap, sekurang-kurangnya 3 kali sehari dan perhatikan proses pemulihannya.
Cara Penyimpanan
Simpan di tempat yang sejuk dan kering. Elakkan daripada cahaya matahari.

Peringatan:
  1. Elakkan tersentuh pada mata.
  2. Untuk Kegunaan Luaran Sahaja
  3. Hentikan penggunaan jika terdapat kesan alahan dan dapatkan rawatan daripada pakar kulit dengan segera

Ia selamat untuk kulit sensitif dan juga untuk bayi. Hanya sembur pada kulit yang meradang dan anda akan melihat kesannya dengan serta-merta.


Dapatkan Spray 8 di store.furleybio.com atau Farmasi di sekitar anda
atau
layari laman sosial mereka...




24 comments:

  1. bagusnya 8spray ni....nampak banyak sangat perubahan pada muka baby tu

    ReplyDelete
  2. Kalau ada baby elok ada produk spray 8 milk & soothing cream ni kat rumah

    ReplyDelete
  3. Wahhhh nampak bagus spray ni utk baby. Ternyata berkesan bila aniq pakai. Brand bari spray8 ni ye. Tq info kak.

    ReplyDelete
  4. Senangnya dah ada spray skrg ni. Kalau dulu leceh kena sapu2 pakai tgn. Bagusnya produk ni.

    ReplyDelete
  5. Teruk gak ruamnya.... anak dulu pun pernah kena juga

    ReplyDelete
  6. Selalu gak nampak baby ada ruam susu. Kadang rasa kesian...

    ReplyDelete
  7. Wah bagusnya. Nampak kesannya! Comel!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dah sihat baby Aniq. Bagus betul Spray8 ni. Berkesan.

    ReplyDelete
  9. comelnyaaaaa. thanks for the info!

    ReplyDelete
  10. baguslah. rmai baby selalu dapat ruam begini
    kesian tgk. boleh grb nanti utk ank sedara cuba
    thanks drling for sharing

    ReplyDelete
  11. wahh..bagus ni. kulit jadi licin ye dari yang sebelum tu. menarik ni..btw,alahaiii baby.

    ReplyDelete
  12. Serasi dengan Aniq. Menarik lah Spray8 ni. Packaging pon cute.

    ReplyDelete
  13. Comel nya Aniq. Walaupun tak ada experience dgn baby but its a good info. Boleh suggest kawan2

    ReplyDelete
  14. Senang dah lepas ni. Takyah nak risau pasal ruam baby

    ReplyDelete
  15. my daughter pun kena ruam dulu. good info, boleh try next baby. eh. hihi.

    ReplyDelete
  16. wah aku baru tahu kalau ada obat spray untuk ruam, nice info :D

    ReplyDelete
  17. Ala siannya baby tu kecil2 dah kena ruam.. tak apa nasib dah ada ubat sekarang bagus sekarang mudah jer...

    ReplyDelete
  18. cepat jugak la ek tindak balas spray tu pd ruam? bagus sharing product ni.

    ReplyDelete
  19. It is a good product. Will recommend it to my friends who are having babies now.

    ReplyDelete
  20. Wow. Bagusnya. Selalu Lin guna sebamed je, boleh try ni pulak nanti. TQ Kak SA

    ReplyDelete
  21. Alola comelnya Aniq, sama nama ngan cucu akak. Bagus ni ya SA akak nak standby untuk my coming soon cucu in sha Allah akhir bulan ni, doa kan kami ya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah