Wednesday, September 13, 2017

Aleesya Qhaira Wilda....

Hi korang...

Siapa yang memang pembaca setia blog SA dan mengikuti SA di Instagram serta FB mesti tak asing lagi ngan anak buah SA yang sorang ni...Aleesya Qhaira Wilda ata Qhaira dan skarang lebih suka dipanggil Dida...anak buah yang petah bercakap..baru berusia 3 tahun lebih...badan jer besar..tapi umurnya kecik...Ini la antara anak buah yang paling rapat dengan SA..paling manja, paling pandai bodek...nak apa- apa mesti ngan SA tak pun dengan atuk...cara dia bodek tu buat SA tak sampai hati..mesti tunaikan jugak..tapi yang bagusnya kalau kita cakap satu je boleh beli...dia hanya akan ambil satu...selebihnya dia tak kan ambil...senang je kan....


ni la kerjanya kat rumah...main ngan baby penguin dia yang dah lunyai tuh...kesayangan dia tu..dah macam bantal busuk plak...


di timang- timang...dicium - cium baby dia ni...


Tengok la tu...

Before this dia memang rapat dengan kakak Dania...tapi kakak Dania dah meningkat remaja dah tak nak main ngan budak kecik...dah macam x boleh dekat..sikit2 bergaduh...kakak pun kadang- kadang suka mengusik..kejap2 si Dida ni terjerit menangis kakak buat...

Satu jer maslaah Dida ni...dia sangat pelat...adakala x jelas apa yang dia cakap...geram jer kadang- kadang...paling ketara dia sangat kuat makan...tengok badan la...kalau cakap dia gemuk..dia kata gemuk la comel...mommynya kata kalau lapar tengah malam pun dia mesti nak makan...telur goreng mata kerbau mesti 2 biji sekali goreng...sabar jer la....

Budak- budak kan...keletah dia kadang- kadang buat kita rindu...anak- anak buah SA memang rapat dengan SA....tapi kadang- kadang kena tegas jugak...


11 comments:

  1. Nanti dah besar pandailah dia jaga badan tu kak. Comel sgt dida ni. Geram tgk pipi dia tu.

    ReplyDelete
  2. Baby Penguin tu pun macam dah bertukar warna jerk...
    Sekali makan, dua biji telur... mmm... memang dia ada selera makan la tu...

    ReplyDelete
  3. dari kecil sampai dia dah besar ni,comel..geram tengok tangan tu...

    ReplyDelete
  4. Hai Dida yang comel, geram aja tengok Dida nie tau.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. geramnya kat si comel Dida nih.. baby penguin dia tu dah macam bantal busuk gayanya tu.. cuba sorok, mau mencari laa..

    ReplyDelete
  6. Rasa nak picit picit badan Dida yg tembun nih tau..Apa budak kecik nih makan nih..ishh

    ReplyDelete
  7. dida baru 3 tahun ke? hehe ingatkan 4 ke 5 tahun, comel je dida rasa nak gigit. haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah