Monday, September 25, 2017

Happy 13th Birthday Ainnul Dania Huda..


Assalamualaikum...
Hi korang... alhamdulillah hari ni genap 13 tahun usia anak dara kesayangan SA...Ainnul Dania Huda...buah hati pengarang jantung SA..satu2nya harta SA dunia akhirat...memandangkan birthday dia hari ni dan dia sekolah dan mama kerja..semua pun takde so semalam dah sambut advanced birthday dia...siap ada buat photoshoot kat Lake Garden Seremban...
Memandangkan SA training hari ni so blom ada masa nak update 2 aktiviti SA weekend lepas...banyak yang SA nak share..yang penting SA happy bila tengok dia happy..rasa bahagia sesangat.. especially moment dia buka hadiah surprise dari SA....yang penting pada SA Dania happy...cukup buat SA puas hati...

Happy birthday yang ke 13 tahun sayang...

Tak pernah tak sayang..mama sayang awak hingga hujung nyawa....

17 comments:

  1. happy birthday!dah besar anak SA..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..selamat ulangtahun kelahiran Dania...sebenarnya Dania dan mama adalah hadiah satu sama lain yang sangat indah..moga setiap langkah Dania beserta redha mama kerana disitu juga redha Tuhan.

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir ke 13 Kakak Dania.. makin cantik macam mama dia jugak hehehe.. semoga Dania membesar sihat sempurna..bahagia dunia akhirat.. panjang umur murah rezeki. Sentiasa dalam lindungan dan redha Allah SWT..Aamin aamin..

    ReplyDelete
  4. happy birthday dania. semoga dimurahkan rezeki dan diberkati Allah. takmacam anak dengan mak, macam adik kakak hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat ulang tahun yang ke 13 Ainnul Dania Huda..

    ReplyDelete
  6. besar dh anakdara SA...happy birthday dania

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Ainnul Dania Huda..
    Semoga menjadi anak yg solehah di dunia dan akhirat..Amin...

    ReplyDelete
  8. happ birthday dania. semoga jadi ank yg baik untuk mama k.

    ReplyDelete
  9. dah besar ank SA....hepi besday dania

    ReplyDelete
  10. Sanah helwah Dania. Semoga dania menjadi anak solehah kebanggaan mama dan berjaya dunia akhirat. Amin.

    ReplyDelete
  11. Salam singgah sini sis....wahh...dah besar anak SA...Selamat Hari Jadi buat Dania...semoga jadi anak yang solehah dan jadi kebanggan keluarga...

    ReplyDelete
  12. Selamat hari lahir dania.. Semoga menjadi anak yang baik untuk Kak SA

    ReplyDelete
  13. lawa anak dara SA..happy besday sayang
    semoga dipermudahkan kehidupan di dunia dan akhirat amin

    ReplyDelete
  14. Happy belated Birthday Dania. Lawa anak dara SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah