Thursday, September 28, 2017

Special Thanks To All The Likers...

Hi korang...

Seronoknya bila di media sosial FB or Instagram or Twitter ada aje yang liked gambar kan? hari- hari ada jer yang liked dan komen...alhamdulillah...seronok betul SA...seronok dengan ukhwah yang terjalin...appreciated sangat- sangat..tapi SA bukan la Insta famous..cuma SA suka sharing je...seronok bila ada yang liked dan komen...seronok bila ada ramai kawan..sebab apa ye nak ada ramai kawan kalau boleh di semua pelosok Malaysia ni? Selain berkongsi cerita, pengalaman dan macam- macam lagi...mana tau esok lusa kalau SA sampai ke sesuatu negeri..tersesat jalan ke apa..boleh jer bertanya kawan - kawan kan...mana tau nak jumpa...eratkan ukhwah...kalau zaman dulu 20 tahun lepas kit aberkawan melalui surat, poskad atau di sebut sahabat pena..sekarang zaman serba moden..kita bersahabat melalui media sosial...seronok tu lain dari zaman menunggu surat dulu- dulu...Betul tak?













Ada ke antara korang belum add media sosial SA? yang belum follow SA?
meh la add kalau sudi...

Name : Parizan Mohd Zain
Nickname : SA
Email : suriaamanda@yahoo.com


25 comments:

  1. Best kan bila ramai orang datang like dan komen post kita hehe

    ReplyDelete
  2. Ehhh ada lah gambar Ana. Hehe 😘😘

    ReplyDelete
  3. Kita da follow akak SA gojes lama dah tau...wuwuwuuw

    ReplyDelete
  4. wah meriahnya like SA hihi sha dah lama dah follow ig SA :D

    ReplyDelete
  5. meriahh...kita jarg2 jgk boom org ni..tp kena boom seronok jgk..

    ReplyDelete
  6. Fuhhh meriohhhhnyer.. aikk kita pon adaa .. tq akak..

    ReplyDelete
  7. Terus kita like IG awak gak Hehe. Thanks ek sebab rajin like IG saya gak.

    ReplyDelete
  8. huhuhuhu... banyaknya like... Teman tak aktif kat FB... IG pun tak ada... saja malas nak layan benda-benda macam tu...

    ReplyDelete
  9. wow, so much likes haha that's nice of them and you :)

    ReplyDelete
  10. mmg seronok.. hihihi.kadang tu dah takboleh baca komen yg bawah2

    ReplyDelete
  11. Wow ramainya peminat akak best lah makin meningkat jelous kita...

    ReplyDelete
  12. Larisss..artis paling popular ni.sorry kalo kita tak likes. Kdg2 tak naik kt feeds. Hehe

    ReplyDelete
  13. Wah... So many likers. Congrats.

    ReplyDelete
  14. Seronok kan bila ada yang spam IG kita? Rasa macam fofular kejap. Hahaha. Apa nama IG akak? Mehh Aten nak follow. Aten punya @thefatinbella :D

    ReplyDelete
  15. Ahahah comel je dia suke nengok like camni..and siyes comel blog ni

    ReplyDelete
  16. Syiok bila tgok ramai org like, lagi seronok bila org like n follow kan...

    ReplyDelete
  17. fuhyoh!!! ramai ni peminat akak. nak sign boleh :) heheheheheeheh

    ReplyDelete
  18. Ramainya kak...peminat ramai nih

    ReplyDelete
  19. Wah ramainya yang boom dia.. kita xsempat nak hadap IG... orang boom pun xbeberapa nak sedar sangat

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah