Friday, September 15, 2017

Bila Tak Ada Selera

Bilaa....aku sudah tiadaaa.....simpan semua lagu ku...eh...bila SA takde selera..ini la jadinya...makan tak tentu hala..nasi apa semua tak lalu nak makan..tekak tak ok selalunya nak makanan yang ada sup2 je...aduhai..bila la nak ok ni...korang pun sure mengalami masalah yang sama ngan SA...masalah nak makan bila badan x sihat..lagi masalah bila duduk rumah sewa..nak masak pun x lalu..tapi kalau duduk rumah mak...bukan main rajin masak..masak je la rajin...makan ada la sesuap dua yang masuk mulut...selebihnya...pandang je la...kalau nak selera pun masak la sup ayam ke..sup daging ke..
makan masalah..tak makan pun jadi masalah kan...kadang pening


All time fav SA ni...sejuk badan...sejuk tekak..


order maggi sup..

Order maggi sup ni...sedap memang sedap...tapi tak lalu tekak ni makan...slow2 makan pun tetap tak habis...entah apa la tekak SA ni nak makan ha....korang pernah alami masalah makan macam SA tak?
mesti tak kan?

Agaknya nak makan mahal-mahal ni..hahaha...lama dah x makan mahal- mahal...kang dibuatnya makan mahal terus tak lalu...lagi membazir...berat badan maintain lagi..tak turun tak naik...tapi SA x boleh pakai seluar size S yang biasa SA guna pi kerja...kena pakai suar size M sekarang..macam sempit plak size S tu...badan x naik...tak tau jugak la apa masalah.....pening wooooo.......hari- hari perut macam sebu tak lalu makan.....

Macam mana nak buat ni......

4 comments:

  1. Bila tak sihat semua makanan rasa tak sedap.. Semoga sis diberikan kesihatan yang baik..

    ReplyDelete
  2. sha masa demam haritu bagi makanan sedap pun rasa sedih je sebab memang takde selera

    ReplyDelete
  3. Saya kalau takde selera minum air je kak..manan memang tak nak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah