Tuesday, September 26, 2017

Aura Tangan Magic Kakak Dania Buat Opick Tertido

Hi korang...

Siapa anak dia kalau masuk kereta je tak sampai 5-10 min mesti lelap? Haaa...anak dara SA mmg macam tu..dari kecik..asal masuk kereta on ekon pas tu toleh tengok dah lelap...ni dah berjangkit dengan si Opick (Taufiq). Dah la rapat dengan kakak Dania..perangai pun berjangkit dh ni....geram tengok....


Mula- mula masuk kereta..boleh dusuk behave..sebab tau nak.pi berjalan kan...


Tak sampai 5 minit kakak Dania gosok2 telinga, pipi ngan dahi..terus lelap..alahai...

Lepas tu kakak plak berjangkit lelap sama..padahal blom jauh gerak lagi....

Alahai...senang betul lelapnya..kakak Dania tu memang la cenggitu..kalau jalan jauh pun sama ..orang berjaga sebab nak tengok tempat orang..hurm..dia x keluar dadi serwmban pun lagi dh lelap..macam mana ni..selalu gak cakap kat dia..macam mana nak tengok tempat orang ni kakak? Asyik lelap je...alaaaa...mata ngantuk mana boleh tahan katanya...orang puas berjalan tengok tempat orang...dia pulak sebaliknya...alahai...nampaknya mengikut ke Opick..Opick pun budak lagi tak boleh nak kata apa la kan...kena ekon je sure lelap..nak-nak kalau dh kenyang susu...kadang cemburu dengan baby kecik2 ni...senang betul tidonya...bukan dalam kereta aje tau..kat rumah pun sama..last week masa mintak kakak Dania jaga Opick..Ibu, mama ngan mommy nak masak..dia malas nak jaga..dia tidokan Opick..dengan dia sekali lelap...

Haih..anak....anak....macam2 pulak perangainya......rasanya sentuhan aura magic Kakak Dania ni yang buat Opick senang tido..kalau korang nak tau..kakak Dania dari kecik kalau nak tido dia suka gentel telinga..tak dapat telinga orang lain..dia gentel telinga sendiri...mama la selalu jadi mangsa....

10 comments:

  1. Tido dalam kete best ooo.. tapi bila bangun badan mesti rasa letih..

    ReplyDelete
  2. Senangnya tidur, sama macam anak-anak Kak Sue.. tapi kadang ada masa depa tak tidur juga. Dok bergurau senda lah, bergaduh lah.. macam-macam.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. Hahaha..fiil dania mcm pakcik sy kak..suka gentel telinga org..abis telinga anak buah die gentel...xdpt gentel telinga

    ReplyDelete
  4. haha comel je dua orang ni, sha kalau naik kereta ok lagi susah nak lelap. tapi kalau naik bas, duduk je terus rasa mengantuk

    ReplyDelete
  5. Senang nya tido. Kan best kalau anak2 saya pon macam ni. Masuk keta terus lelap 😁

    ReplyDelete
  6. jelesnya..saya susah nak tidur dalam keter unless betul2 ngantuk n driver yang bawak tu smooth je. biasanya kalau yang bawak tu mak ayah, sebab kita rasa selamat.

    ReplyDelete
  7. Senangnya tido sebijik macam adik miza alahan ekon katanya. hurmmm

    ReplyDelete
  8. Qoid dan Qhalif wlu jalan jauh tak tido pun dalam kereta. Stress mak..hahaha

    ReplyDelete
  9. ada geng la ni..boleh pulak dua-dua tertido ye..hihi

    ReplyDelete
  10. Samaacam anak saya kak.klu nak kerera nak p jauh2 tu, sat ja gerak dah lena.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah