Friday, November 22, 2019

Balik Awal..Dinner Pun Awal Di Pasta Zanmai NuSentral

Hi korang...

Petang semalam dapat la SA balik awal dari kebiasaan..dah balik awal tu kena la pi cari dinner awal- awal..SA pun dah jarang makan malam kan..semalam SA teringin nak makan pasta. Tapi SA teringin pasta kat Pasta Zanmai. lama tak lepak makan kat sini..Sorang ke? laaaa...sorang la...sape lagi plak nak teman..kawan- kawan lain sibuk ngan project..so temankan diri sendiri la nampaknya..SA ok jer makan sensorang..xde hal....dah biasa dah pun..

Lepas makan jer semalam SA terus balik...setelah 2 minggu bz..baru la dapat bertenang sikit...harap- harap next week tak bz..


Sirloin Spicy Pasta


Ika Geso Karaage ( kepala/janggut sotong goreng tepung kot)


Ice Lemon Tea


Happy me...

2 minggu kebelakangan ni memang tak masak..balik kerja lambat so dinner je kat opis..adakala dinner kul 5pm. Beli buah buat stok kalau lapar malam- malam...kadang balik rumah kepala pening apa segala, rasa nak demam kan..sebelum makan panadol..makan buah dulu...alas perut..Kenapa SA suka makan buah...senang nak digest..bangun tido jer subuh2 tu dah detox dah...so SA memang takde la masalah penghadaman lately ni...

Sekolah dah last hari ni dan cuti panjang kan...bestnya kalau jadi budak sekolah kan..lama tu cuti...so mak- mak bekerja ni jangan berangan nak cuti macam budak sekolah melainkan ko ada cuti tahun banyak lagi..masalahnya cuti ada 4 hari je ni ha....ini la nak guna nak amik keputusan PT3 nanti, nak buka sekolah...kalau nak cuti pun 2 hari je la...so far belum ada plan lagi...nanti la fikir..hahaha....fulus pun x berapa nak cantik ni..SA lebih fikirkan persiapan persekolahan anak jer ni...tapi...haaaa ada tapi ...SA ada aktiviti dengan Dania, Si kembar dan ibu si kembar esok...esok kami nak pi tengok Frozen 2.....tiket dah beli dah semalam..

9 comments:

  1. Kalau dekat boleh la akak temankn SA mkn2...

    ReplyDelete
  2. sedap juga layan menu western. Bagus juga kak makan buah je untuk malam.

    ReplyDelete
  3. Bestnya pasta tu, wah ada plan frozen ye.. Saya tak beli tiket lg.. Sb asben kerja xtentu

    ReplyDelete
  4. Sesekali layan menu western memang g best

    ReplyDelete
  5. mula2 kak ana baca tadi sebut Zamani hehe :) menu Jepun eh SA :)

    ReplyDelete
  6. Sekali-sekala makan makanan barat. Nampak sedap pasta tu.

    ReplyDelete
  7. daging sirloin dia medium rare ke tu...pink lagi haaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah