Friday, November 1, 2019

Random Photo For This Week...

Hi korang....

November ni SA start nak jadi rajin update blog..nak banyakkan entry la...bulan 10 ni macam kurang je entry SA..setakat 33 entry je untuk Oktober...so SA nak letak target la November ni nak bagi lebih lagi entry...so SA kena gigih la buat entry macam dulu2...pernah cecah lebih dari 50 entry sebulan...masa tu zaman rajin dan SA rajin pi event..sejak tak sihat ni SA jarang pi event..last event pi pun Ramadhan lepas la...insyaallah kalau allah izinkan SA akan start pergi event Sabtu nanti..itupun even The Butterfly Project. SA saje nak cabar diri SA..boleh tak pi event semula...

So random photo hari ni SA minta maaf awal-awal ye...SA takde modal lain..hahaha...gambar makanan jer la..semua gambar ni untuk seminggu ni...i mean gambar dari SA kerja Selasa,Khamis dan Jumaat.



Kuew Teow Goreng


Yong Tau Foo Goreng


Ni SA letak kuah Yong Tau Foo



Dinner Khamis SA makan Double Beef Burger dari Burger King...SA prefer Burger King sebab daging tu dia grilled dan sayur yang digunakan semuanya segar2..salad dan tomato...


Lunch Jumaat Crispy Chicken Noodles


Breakfast Khamis Bihun Singapore


Lunch Selasa SA makan Bubur je


Up Red Bean Bun...

Terbalik - terbalik gambar tak ikut aturan...lantak la..hehehehe...yeay..nak balik kerja dah....minggu ni apa aktiviti nak buat erk..SA x nak la stress fikir pasal platelet tinggi tu..SA nak teruskan jaga kesihatan dan lebihkan senaman...makan pulak makanan sihat je..semangat kena kuat...kena jaga betul- betul dan terus focus..this is not a time to be sad kan....


8 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah