Friday, November 15, 2019

Bila Victoria Secrets Ada Sales Terus Bertukar Jadi Personal Shopper

Hi korang...

Nasib la bila office dekat dengan shopping mall kan..bila ada sales aje sure adik SA akan meroyan mintak tolong belikan something. Selalunya untuk product Victoria Secret dan Bath Body & Works. Mula la memasing meroyan merayu suruh belikan sebab murah kan...haaaa...kakak dia ni la yang kena akhirnya...lepas tu bukan kiriman untuk dia sorang...ada la selit gak untuk kawan- kawan dia gak..sabar jer la..SA bukan berkira pun..tapi nak kirim sila bagi duit kan...hahahaha..kirim air liur dapat la air liur...so last week SA beli dalam 12 botol jugak fragrance mist pelbagai bau ikut yang diorang order dna SA pun terjebak sebotol beli Amber Romance ni...Suka sangat bau dia...sweet dan romantik je...sebenarnya sesuai untuk wanita yang lembut- lembut bau dia ni...tapi SA peduli apa..walau SA kasar di luar tapi lembut di dalam..eh...hahaha..SA guna je..tak kisah..peduli la setiap jenis melambangkan jenis- jenis wanita ke apa ke..


Ni bukan gaya power rangers ye..ntah x tau la nak namakan gaya apa...


Bertambah lagi sebotol fragrance mist..


Ni pun tak tau la bila bleh habis...

Fragrance Mist ni kena sembur kat kulit ye...bukan sembur kat baju..kalau sembur katbaju bau sekejap je...so sembut kat badan..kat leher..kat area dada..eh..suka korang la kat area mana nak sembur asalkan pada kulit korang...bau akan kekal beberapa jam..lepas tu kalau hilang sembur la lagi..fragrance mist ni bukan Eau De Parfum yang tahan lama bau dia...

Lepas ni cukup cukup la tu membeli...walau murah RM39 masih perangai macam hape kan sikit- sikit terjebak..yang lama beberapa bulan lepas masih banyak lagi tak luak pun...next kalau ada sales Bath Body & Works sure depa ni meroyan lagi..harap- harap nanti tak terjebak la...lepas ni kena behave..kena dahulukan keperluan dari kehendak...bahaya kalau sikit- sikit terjebak..


21 comments:

  1. Rm39...boleh sangat la membelinya...kalau akak pun mesti rembat punya

    ReplyDelete
  2. wah bestnya kalau tau nak kirim

    ReplyDelete
  3. EH baru tau pasal sembur kat badan bukan kat baju . Kita nie yeye je sembur kat baju , pastu tak sampai petang dah takde bau perfume tu . . Thanks for the info .

    ReplyDelete
  4. Kalau sembur dekat baju, kalau berpeluh mesti dah tak wangi.. ;)

    ReplyDelete
  5. Bestnya... murah sangat tu SA, untung opis dekat shopping mall... time rehat tak bosan

    ReplyDelete
  6. suka VS mist..dlu beli kt JPO lps tu adik blk dr arab pn belikan juga

    ReplyDelete
  7. pakai body mist kat rumah je sbb kalau agak2 dah hilang wangi boleh spray lagi

    ReplyDelete
  8. ala...klu nieyl tahu la..leh kirim dkt akk..

    ReplyDelete
  9. wow..bestnya..mesti wangi ni..:)

    ReplyDelete
  10. Salam kak Suriaamanda. saya ada tag akak di posting saya. Jemput lah ke blog saya :D

    https://hamkarosli.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  11. Dulu muda belia suka sangat koleksi minyak wangi. masa tu body mist ni belum ada. Sekarang dah remaja purba minyak mangi pun tak pakai.. beli botol 30ml pun setahun belum tentu habis.. hahaha

    ReplyDelete
  12. tak pernah try victoria secret ni..tapi bila dengar sale..memang ramai menggila...hehehe...

    ReplyDelete
  13. Tak pernah beli VS dan tak pernah jumpa masa sale..wah boleh kirim duit kat akak nanti kan..hihi

    ReplyDelete
  14. Murahnga. Betul cara betul nak pakai perfume kena sembur di kawasan nadi supaya kekal lama baunya

    ReplyDelete
  15. Murahlah tu. Akak suka bau yang lembut lembut sweet sweet.

    ReplyDelete
  16. Open jadi PS BBW pun best kak. Boleh sha nak masuk order jugak. Eh 😂

    ReplyDelete
  17. Lepas ni nak pakai..ada member bagi hadiah tp sebab tak pakai..dok je la atas rak makeup..lepas ni nak pakai. Risau terjebak lak ikut sis SA.

    ReplyDelete
  18. Kak Sue pun terjebak juga SA, tapi beli dengan Linda ja. Baru pertama kali mencuba nie.. nanti haruih terjebak lagi nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  19. Wangi sangat ke, VS ni SA. Serius tak pernah masuk butik dia. takut. haha. rasa macam mahal je barang2 dia. tapi kalau ada sales, RM39 sebotol okey sangat lah.

    ReplyDelete
  20. mak ai murah banyak gak tu kak! minyak wangi kita pun da nak habis ni...bila tah nak beli baru...hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah