Saturday, November 2, 2019

The Little Istanbul Di NuSEntral

Hi korang...

Nak pergi Istanbul entah bila boleh pergi...Istanbul merupakan negara yang SA nak jejak..x tau la bila boleh keluarkan dari dalam wishlist...agaknya dah pencen nanti kot baru lepas pergi...Rehat semalam SA pergi makan kat NuSentral..lepas makan tu kawan SA ajak jenjalan..dia nak cuci mata sebab tengah stress...kitorang stop la kat booth jual barangan dari Istanbul ni...booth ni nama dia The Little Istanbul...kat sini ada jual barangan dari Istanbul, karpet, sejadah, pinggan mangkuk,hiasan rumah dan jugak manisan dari Istanbul...kawan SA ni dah terjebak beli karpet rasanya..lupa plak nama benda alah ni..ada sesetengaj orang jadikan karpet..ada jadikan hiasan gantung kat dinding...SA memang la x beli sebab xde rasa nak shopping...bulan ni plak SA banyak nak guna duit...ada banyak benda yang nak kena settle..


Amnani dah terjebak


Karpet boleh, hiasan dinding boleh, sejadah pun ada..semua cantik-cantik


Manisan


Sedap jugak


Tester..SA suka semuanya dan dh test...sambil tunggu Amnani SA kerjakan manisan ni dulu...


Berkenan dengan pinggan ni..3 pcs RM250

Sebenarnya ada banyak banyak lagi la benda2 menarik yang yan kat booth ni..SA x sempat nak ambil semua gambar...lepas Amnani beli barang-barang tu ramai plak yang datang membelek...masa kami mula-mula kat situ xde plak orang datang...SA suka pinggan tu..cantik sangat..tapi mmg x la nak beli..haha...

Korang pencinta barangan macam ni boleh la terjah The Little Istanbul kan NuSentral Shopping Mall...booth diorang ni berdepan dengan food court...mana tau kalau ada berkenan barangan dari Istanbul...kan?

8 comments:

  1. cantik work of art kat pinggan tu..

    ReplyDelete
  2. Rambang mata nengoknya SA..cantik2 belaka..

    ReplyDelete
  3. Wah best cuci Mata. Carpet cantik

    Kak SA Di tag
    http://www.mamapipie.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Pinggan tu nampak cantik pulak.. Eh eh berkenan pulak. Nasib baik jauh, kalau dekat nak terjah

    ReplyDelete
  5. Manisan dia tu.. menggoda betul..

    ReplyDelete
  6. Berkenan dengan karpet dengan pinggan tu. Suka tengok design dua² tu

    ReplyDelete
  7. manisan dia menggamit minatku!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah