Wednesday, November 13, 2019

WW ~ Kotex Odor Care Buy 1 Free 1


Hi korang..

Pagi ni SA pi Guardian masa on the way nak pi opis..pi la beli Kotex Odor ni sebungkus untuk simpan kat opis sekiranya kes- kes kecemasan ( sebenarnya tak bawak lebih). Masa nak bayar kat kaunter tu staff tu cakap kak..yang ni buy 1 free 1 kak..pi amik lagi satu..laaaa apesal la x perasan ada tag kat tepi rak tu..hahaha..patah balik pi amik lagi satu..memang tinggal 1 je lagi kat rak tu...ada beberapa orang nak pi amik kecewa dah abis..nasib baik sempat..hahaha...
So korang in case kalau kat Guardian lain ada lagi pi beli cepat..bukan selalu ada buy 1 free 1 ni kan...jimat banyak tu..SA bayar tadi RM6.55 sajork....pi lekaih!!!!

16 comments:

  1. Ooo...bestnye Buy 1 Free 1. Tapi LeYa tak boleh pakai Kotex ni. Kulit kering.. Selalu Libresse je

    ReplyDelete
  2. alaaa baru je beli semalam pack besar kat Lulu Shamelin.. tp i pakai brand Kotex kaler biru tu.

    ReplyDelete
  3. Dulu pakai jenama ni. sekarang dah beralih ke Libresse

    ReplyDelete
  4. kene melawat guardian jugak lah gini

    ReplyDelete
  5. smlm nampak jugak..tp dah terbiasa guna Libresse maka ambil libresse je la

    ReplyDelete
  6. Hahaha...mak dah lama tak pakai 'lampin pakai buang' ni... :)

    ReplyDelete
  7. Bukan senang nak dapat buy one free one ni. Memang jimatlah.

    ReplyDelete
  8. Memang untung beli buy 1 free 1 ni. bayar untuk satu harga tapi dapat 2..untung sangat!

    ReplyDelete
  9. alaaa..kat SOGO tak ada Guardian. Kalau tak, laju singgah time balik kerja. Boleh memborong..haha..

    ReplyDelete
  10. Banyak untung ni sebab overnight selalu mahal sikit kan kak. Ni dapat free 1, boleh simpan stok banyak sikit.

    ReplyDelete
  11. Ayu pun guna kotex .. kat sini takde, kalau balik tu memang borong pek besar terus.

    ReplyDelete
  12. Dah ada stok kat rumah banyak tapi tak terpakai sebab pregnant pulak.. Hahaha

    ReplyDelete
  13. buy 1 free 1 ni tak kira apa pun bendanya, memang berbaloi2 beli...terutamanya kopi...tiberrrr

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah