Thursday, November 28, 2019

Giveaway Wang Tunai Dan Template Blogger Premium

Hi korang..

Jom support GA blogger Hasrul Hassan...

Klik Banner Untuk Join

Giveaway ni mudah sahaja..

Berikut merupakan syarat- syarat untuk korang yang nak join...

Syarat nak sertai giveaway ini adalah seperti berikut:
  1. Wajib menjadi followers blog ini. Jika belum atau tidak pasti, anda boleh klik pautan ini - FOLLOW untuk follow/ikuti blog ini dengan menggunakan id Google. 
  2. Dah menjadi sebahagian fans di FB fanpage hasrulhassan.com
  3. Letakkan banner giveaway disediakan di atas dalam satu post baharu di blog anda, dan link kepada blog atau blog post ini.
  4. ATAU jika anda tidak mempunyai blog, boleh share post ini di Facebook anda kemudian TAG FB HasrulHassan.com.
  5. Anda dikehendaki membuat komen mengenai blog ini, atau berkongsi pendapat mengenai diri saya sebagai seorang penulis blog aktif sepenuh masa sejak 2010. Contohnya, sejak bila kenal, macamana boleh kenal, kenal sebab apa atau kenapa anda suka baca blog ini, atau apa keistimewaan blog ini pada pandangan anda dalam post anda tersebut.
  6. Bila dah siap, tinggalkan url post blog atau facebook tersebut sebagai bukti penyertaan di FB HasrulHassan.com di sini - Senarai Penyertaan
  7. Kongsikan url blog atau status FB anda di media sosial supaya lebih ramai rakan blogger mahupun pembaca blog Malaysia menyertai giveaway ini.

Pandangan SA tentang blog HH

  1. SA selalu jadikan blog HH sebagai rujukan dalam blogging sebab HH menggunakan platform Blogspot. 
  2. HH tidak lokek dengan ilmu..bagus macam ni..tak macam sesetengah blogger lain. Kalau ada yang tak faham terus tanya dan dengan segera HH akan cuba jawab. Tinggi ni ilmu blogging dia.
  3. SA suka baca kisah- kisah kehidupan harian dan aktiviti family yang HH kongsikan dalam blog beliau especially aktiviti riadah.
  4. Banyak info- info terkini dalam blog HH
  5. SA tak ingat samada pernah jumpa HH ke tidak,rasanya pernah bebrapa tahun lepas masa event SBB atau buka puasa review kat Bangi Golf Resort..tapi SA yakin..selain ramah dalam blog..HH juga cukup ramah dalam dunia realiti
Semoga ada rezeki SA untuk menang wang tunai atau Template Blogger Premium. Mana tau SA boleh tukar baju blog SA yang dah sekian lama tak tukar tu..Korang kalau nak join jangan lupa klik banner eh...

18 comments:

  1. menarik hadiahnya... good luck SA

    ReplyDelete
  2. good luck..semoga ada rezeki..

    ReplyDelete
  3. semoga ada rezeki kita SA, aamiin :)

    ReplyDelete
  4. Hadiah menarik. Moga ada rezeki akak menang. Aaminn...

    ReplyDelete
  5. Hadiah best... Good luck kak SA

    ReplyDelete
  6. Good luck! SA.
    Mrs. A pun join juga ;-)

    ReplyDelete
  7. good luck SA Bonde pon dah join juga

    ReplyDelete
  8. memang kenal HH ni dari tahun 2010 juga...sebab selalu join segmen Ben Ashaari...tak lokek ilmu, kadang2 rujuk blog dia jugak bila nak upgrade blog sendiri...

    ReplyDelete
  9. good luck semoga ada rezeki nanti

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah