Friday, November 1, 2019

Pengumuman Top Komentator Oktober 2019

Hi korang...

SA rasa sekejap betul la bulan Oktober dah berakhir dah...hari ni dah masuk November dah...tiba lah masa untuk SA umumkan pemenang Top Komentator untuk bulan Oktober 2019 blog SA...




Tahniah buat Azhafizah MN..

Buat Fiza terima kasih atas sokongan dan please emailkan details ke suriaamanda@yahoo.com. Insyaallah lepas 10hb SA akan poskan hadiah.

Dengan itu SA buka kembali Top Komentator Contest dan mencari pemenang untuk bulan November 2019 pula..

All the best buat semua...

12 comments:

  1. tahniah untuk top komentator yang menang :)

    ReplyDelete
  2. mereka2 yang rajin. tahniah semua =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah fiza, bila lah boleh dapat top comentor kat sini nih

    ReplyDelete
  4. Taniah pada pemenang, simpan niat nak jadi no 1 pengkomen kat sini jugak

    ReplyDelete
  5. eh...nama kita ada kat situ gaklah

    ReplyDelete
  6. Tahniah fiza.. fiza pun rajin Komen blog saya

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Terima kasih kak dan tahniah untuk semua top komentator.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...tahniah! fiza pun rajin datang komen blog saya..sampai ke entri belakang2 dia komen...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah