Tuesday, May 31, 2022

Muncul Semula Selepas Busy

Assalamualaikum...

Hi korang...

Semalam sekali lagi SA busy...hari ni x tau la apa nak jadi...x sempat nak berjalan ke blog korang...semalam pun SA sampai rumah pukul 9.00 malam...penat x hilang lagi...bila dah penat mata susah nak lelap..rasanya dalam kul 12pm SA lelap x sedar apa dah...pagi kena bangun kul 5am..itupun SA ngelat bangun ku;l 5.10am...tengok hp dulu...ehhh...banyak plak pesanan penaja boss SA...Dia x masuk office hari ni ada meeting kat JB...Nampaknya hari ni bakal busy jugak sebab nak arrangekan travel dia ke oversea plak...

Semalam majlis hari raya level SA...so ada banyakkkkkk sangat gambar untuk di share...murah rezeki kami semalam ramai yang contribute makanan last minute...SA pun enjoy sangat makan buah, kuih..lemang..cuma main menu SA amik je tapi x sempat makan...dah petang bagi plak kat kawan portion SA..yang SA amik laksa dan bihun sup...itupun SA makan sup aje...haha...



Aci la erk pakai gambar hari Jumaat...

 

Lepas ni SA nak cari flight schedule plak...ada banyak paperwork nak kena buat...tak tahu la hari ni SA akan balik pukul berapa...nak tak nak kena settlekan travel boss SA ni...dah la meeting tu 2hb kan...ya allah permudahkanlah urusan SA hari ni...

Aminnnn....

8 comments:

  1. Semoga dipermudahkan urusan tugas seharian SA

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan urusan. selamat bekerja

    ReplyDelete
  3. Aduh lwtnya kak sampai rumah pukul 9 malam, beza pa swasta dengan kerajaan bila boss dana outstation pa nya xbnyak kerja,tapi dia balik opis semula mula lah kita bizi

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan urusan Kak SA.

    ReplyDelete
  5. Semoga kerja SA dipermudahkan dan berjalan lancar.
    Sedapnya pekena kopi.

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah semuanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  7. ammi pun busy dari jumaat...
    ni rest sikit sbb boss ada Trial kat court.
    kalau tak tu mcm ehhhhh nak BW tak sempat, nak up post baru pun takleh nak fiikir

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah