Tuesday, May 31, 2022

Lunch KFC Je Hari Ni...

Assalamualaikum...

Hi korang...

Baru dapat nak update..seharian busy hari ni..nasib ada masa dan sempat lunch...lepas tu teringin nak makan KFC, so ke KFC la kami berdua...SA memang pi makan ngan kawan SA yang sorang ni...dua- dua muka dah penat sebenarnya...bos kami dua- dua pi meeting kat tempat yang sama...

Siyes lama giler x makan KFC. Sebenarnya kami pi Food Court KL Sentral, Ada satu kedai makanan Thai sedap kat situ..entah kenapa sampai je kat situ kami berdua macam takde selera plak nak makan malah xde rasa nak order...amenda ntah kan...Kawan SA ni pun mengalami masalah selera lepas baru seminggu elok dari positive covid 19. SA plak macam yang korang tau la...memamng masih problem selera...



Penat...


Order kami...nasib kali ni dapat ayam boleh tahan besar2...hehehe...


Portion SA


SA mengantuk sebenarnya ni...


Okey ni memang betul2 penat...

Sorry gambar takde kualiti sebab HP SA ni si Huawei ni dah mula buat hal...gambar dah x sharp dan dah start mintak baru...Rasanya memang dalam minggu ni nak cari hp baru gak la...SA berkenan Samsung A52/A53 5G, Tapi harga bleh tahan kan RM1.5K estimate...duit Long Term Service Award hari tu memang dah dapat..hehehe..tapi masih nak survey lagi...bukan berkira tau...SA kena alah membeli menang memakai...gituuuuu....bukan beli hp every month...kalau beli hp SA akan guna sampai lunyai baru la SA tukar yang baru...banyangkan Huwei ni SA guna dari 2014 ke 2015...kira la berapa lama SA guna...dari gambar cantik terus jadi kelabu asap, x sharp langsung...ada kawan cakap beli Redmi 11 ke 10 ntah..pun cantik gambar...eh...banyak sanagt cadangan...tengok la nanti apa yang dapat SA rembat...

Special thanks to kawan SA..Ela sebab banje KFC hari ni....semoga dimurahkan rezeki...


15 comments:

  1. Tak sabar nak tunggu fon apa Kak SA beli nanti. Boleh review nanti. Tengah nak tukar fon juga ni. Nak tukar Redmi tapi masih pertimbangkan nak phone ke tablet.

    ReplyDelete
  2. Wah, selamat menukar telefon baharu!

    ReplyDelete
  3. Kita pun dah lama tak makan kfc. Hari tu beli ayam MB, boleh tahan sedap jugak.

    ReplyDelete
  4. Rasa macam lama pula tak makan ayam KFC. Tiba-tiba rasa nak beli ayam KFC.

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak jengah kfc
    Lebih preper mcd

    ReplyDelete
  6. samalah macam ammi... tapi tahun yang terbaru ni beli handphone bulan 12/2021 tup tup bulan 4/2022 tukar lagi sbb tak berkenan betul dgn oppo..rasa lembab je hidup. alang-alang boss sponsor kita tukar je lah seperti yang dia selalu provoke ammi. ikutlah selera "besar" boss ammi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah usyar dah kat Samsung sebab SA bukan peminat ios kan..masih dengan android lagi makanya samsung jer la...

      Delete
  7. Baru makan kfc hari tu.
    Kalau SA masih takde selera makan buat masa lama, boleh try check gula dalam darah. Cadangan saja, tau. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA xde masalah dengan gula dalam darah, baru lepas check up...dan semua keputusan normal..cuma sejak kena tonsil 3 minggu berturut2 sblom puasa lepas jadi macam ni...

      Delete
    2. Alhamdulillah. Ooo, tonsil. Lama juga effect dia, ye. Semoga selera makan SA akan kembali pulih.

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah